Libnet.ro
UNICEF

22:45

Printul Harry, decizie surpriza. Ce a facut chiar acum, fara Meghan Markle

Playtech Playtech,
Printul Harry, decizie surpriza. Ce a facut chiar acum, fara Meghan Markle

Printul Harry socheaza pe toata lumea cu ultima decizie luata. Fanii celui mai controversat cuplu din Familia Regala a Marii Britanii nu se asteptau la asta. Ce a facut chiar acum ducesa de Sussex? Ce decizie a lui recent Printul Harry? Fiul ratacitor se intoarce acasa in Marea Britanie! Printul Harry le va face o . continuă pe Playtech

Rica Raducanu, operat de urgenta. Vestea teribila pe care a primit-o chiar acum

Rica Raducanu nu scapa de problemele de sanatate. Dupa ce a ajuns pe mainile medicilor din cauza infectiei cu coronavirus, Rica Raducanu este din nou in grija cadrelor medicale. Acesta a intampinat probleme de respiratie si va fi operat. Rica Raducanu, operat de urgenta Fostul portar a spus ca in ultima perioada a intampinat o .

Pomana finalului de saptamana: eMAG le da la pret infim chiar acum

EMAG are o serie de produse cu pret foarte bun in perioada aceasta. Daca vrei telefoane, laptopuri, chiar si televizoare sau electrocasnice ai nimerit bine. Indiferent de perioada, daca vrei.

Kaufland a facut anuntul acum. Ce ofera gratuit pentru toti clientii incepand de azi

Kaufland a decis ca incepand de astazi sa le ofere gratuit clientilor sai ceva ce mai mult ca sigur va bucura multa lume. Lantul de magazine a lansat acum cateva saptamani un concurs.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )