Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Playtech Playtech,
Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii . continuă pe Playtech

Despartirea e oficiala! Printul Harry si Meghan Markle au facut anuntul acum. Ce se intampla cu toti banii

Printul Harry si Meghan Markle nu mai au nicio pretentie regala. Nu mai au viitor regal. Iar cecul cuplului de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage inseamna ca divortul lor de Marea Britanie este definitiv. Printul Harry si Meghan Markle anunta ca despartirea e oficiala Pentru Printul Harry si Meghan Markle, spune dailymail. co. uk, .

Cand scad cazurile de COVID-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: E o luna grea!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avertizat ca urmeaza o luna grea in ceea ce priveste pandemia de COVID-19, dar, din fericire, numarul cazurilor de infectare cu noul virus va intra pe o panta descendenta de la jumatatea lui octombrie. Pentru mai multe detalii, cititi-ne in continuare. Pandemia la zi. Cand scad cazurile de COVID-19 Oficialul .

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Ce se intampla cu Vulpita si Viorel! Mirela Vaida a facut anuntul ferm: S-a incheiat

Schimbare imensa pentru sotii Stegaru!. Ce se intampla cu Vulpita si Viorel si ce se intampla in familia lor? Telespectatorii nici ca se asteptau la asta. Ce se intampla cu serialul sotilor Stegaru? Veronica si Viorel Stegaru au devenit din niste oameni simpli pe care ii stiau doar cei din satul lor unele din cele .

Este oficial! Dacia Logan dispare din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault

Anuntul a fost facut oficial. Dacia Logan va disparea din aceste tari europene. Ce se intampla in grupul Renault vedeti un pic mai jos. Anunt oficial! Dacia Logan dispare din mai multe tari europene. Ce se intampla cu grupul Renault Dacia Renault a prezentat noile generatii ale modelelor sale de baza, Logan si Sandero, precum .

Ce se intampla cu Sebastian Ghita si dosarele lui penale. DNA a facut anuntul revoltator acum

Sebastian Ghita, considerat la un moment dat geniul IT-ului romanesc, are acum trei dosare penale. Autoritatile romane au fost lasate cu buza umflata atunci cand acesta a reusit sa fuga din tara. Momentul fugii acestuia, in 2016, a fost cap de afis in toata presa romaneasca de atunci. Sebastian Ghita si dosarele lui penale Sebastian .

Gica Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a facut anuntul oficial!

Clubul Viitorul a anuntat in aceasta seara ca Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Presedintele formatiei dobrogene, 52 de ani, nu prezinta simptomele specifice, dar asteapta indicatii de la DSP. Oficialii formatiei patronate de Gheorghe Hagi au asigurat ca meciul cu Universitatea Craiova nu este in pericol. Popescu a efectuat testul separat .

Simona Halep este jucatoarea lunii in tenis. WTA a facut anuntul

Simona Halep joaca putin in circuitul WTA, dar atunci cand o face este pur si simplu invincibila. De la reluarea sezonului, Halep a jucat un singur turneu, pe care l-a si castigat. Este vorba despre competitia de la Praga, unde a obtinut o victorie in finala cu Elise Mertens. Iar pentru evolutiile sale din partida .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )