Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce se intampla cu Marilyn Manson dupa acuzatiile de abuz? Ce replica da artistul femeilor care-l acuza?

ADPM ADPM,
Ce se intampla cu Marilyn Manson dupa acuzatiile de abuz? Ce replica da artistul femeilor care-l acuza?

Ce se intampla cu Marilyn Manson dupa acuzatiile de abuz? Ce replica da artistul femeilor care-l acuza? Marilyn Manson a fost dat afara de la casa de discuri si din emisiunile American Gods si Creepshow, proiecte in care era implicat. Acum, si agentia de talente CAA a renuntat sa mai lucreze cu el. Toate acestea . continuă pe ADPM

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri dupa acuzatiile de abuz facute de actrita Evan Rachel Wood

Starul american Marilyn Manson a fost abandonat de casa de discuri cu care colabora, dupa acuzatiile de abuz facute de actrita Evan Rachel Wood, care i-a fost partenera mai multi ani.

Cine este Evan Rachel Wood, actrita americana care il acuza pe Marilyn Manson de abuzuri

Evan Rachel Wood, actrita, cantareata si activista, a povestit luni ca in spatele abuzurilor suferite in trecut a statBrian Hugh Warner, cunoscut drept Marilyn Manson. Dupa aceste declaratii, Loma.

Acuzatii grave la adresa lui Marilyn Manson. Fosta logodnica, o actrita celebra: A inceput sa ma seduca pe vremea cand eram adolescenta si m-a abuzat teribil ani de zile

Controversatul Marilyn Manson 52 de ani) ar fi abuzat-o de-a lungul timpului pe actrita Evan Rachel Wood 33 de ani), celebra pentru seria Westworld, de pe HBO GO. Acuzatiile au fost facute publice pe pagina de.

O actrita celebra, abuzata de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave

O actrita celebra, abuzata de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave aduse controversatului artist. Cine este faimoasa actrita care a avut curajul de a recunoaste in mod public drama prin care a trecut din cauza lui Manson. Frumoasa blondina a marturisit ca a fost agresata sexual, ani la randul, de fostul sot al Ditei von .

O actrita din Westworld ilacuza pe Marilyn Manson de agresiuni sexuale: M-a abuzat oribil ani de zile

ActritaEvan Rachel Woodl-a acuzat pe Marilyn Manson ca a supus-o abuzurilor ani de zile. Cel putin alte patru femei au adus acuzatii impotriva muzicianului.

O actrita din Westworld il acuza pe Marilyn Manson de abuzuri: A inceput sa ma seduca pe vremea cand eram adolescenta

Actrita Evan Rachel Wood l-a acuzat pe muzicianul Marilyn Manson ca a supus-o abuzurilor ani de zile, relateaza luni The Independent si Vanity Fair citate de Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )