Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla cu preturile la carburanti din 2020

Antena3 Antena3,
 Ce se intampla cu preturile la carburanti din 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu preturile la carburanti de la 1 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Vouchere de vacanta 2020. Anunt facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca voucherele de vacanta vor fi mentinute, in bugetul de stat pe anul viitor, la nivelul lui 2019, adaugand ca unul dintre obiectivele Guvernului va fi si de a creste fluxul de turisti straini care vin in Romania.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

Fostul ministru al Muncii il cearta pe premierul Ludovic Orban: incetati vaicareala si apucati-va de treaba!

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a adus duminica grave acuzatii Guvernului Orban, sustinand ca alearga dupa fantome si incurca cifrele.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

LUDOVIC ORBAN: in procesul de dezvoltare economica, ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia si nu un creator de obstacole, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la Forumul Capitalului Romanesc, relateaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu vom ramane datori

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii, informeaza Agerpres. ro.

LUDOVIC ORBAN: intalnire cu reprezentatii grupurilor parlamentare

Premierul Ludovic Orban participa astazi la intalnirea cu liderii grupurilor parlamentare. intalnirea are loc la Palatul Victoria.

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

Ludovic Orban: in 2020, pastram indemnizatiile demnitarilor la nivelul lui 2019 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca in anul 2020 salariile demnitarilor vor ramane la nivelul celor din 2019. Pastram indemnizatiile la nivelul lui 2019 pentru demnitari. Micsoram.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )