Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inteligenta emotionala: Criteriul care face diferenta in lupta pentru obtinerea succesului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inteligenta emotionala: Criteriul care face diferenta in lupta pentru obtinerea succesului

Inteligenta emotionala este calitatea care poate face diferenta in viata noastra de zi cu zi. Cei care dezvolta acest tip de inteligenta sunt capabili sa recunoasca atat propriile emotii cat si pe cele ale persoanelor din jur si sa le. continuă pe Wall-Street Ro

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia (dupa ora 11:30)/ Halep lupta pentru al 16-lea trofeu din cariera

Finala turneului Premier Mandatory de la Beijing le aduce fata in fata pe Simona Halep cap de serie numarul doi) si Caroline Garcia Franta, 15 WTA). Simona, jucatoare care de luni va ocupa primul loc in ierarhia WTA, se afla in fata finalei cu numarul 27 si la o victorie distanta de al 16-lea titlu din cariera. A treia intalnire directa dintre cele doua sportive va avea loc dupa ora 11. 30 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Presedintele Porosenko face propuneri controversate pentru estul Ucrainei |ANALIZA DW

Presedintele Ucrainei vrea sa redefineasca politic situatia din estul separatist al tarii, avansand un proiect de lege in care Rusia este definita ca agresor, iar Ucraina cere respectarea Acordului de la Minsk.

Trendul care face victime la Hollywood! La noi e rusinos sa iesi asa pe strada (FOTO)

Un trend nou de la Holywood face ravagii printre vedete, care nu se sfiaza sa-l poarte, potrivit okmagazine. ro. Mai nou, vedetele de la Holywood poarta pantaloni de trening cu pantofi. Rihanna sau Kim.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )