Libnet.ro
UNICEF

16:00

In interesul cui joaca Victor Ponta? Ce spun cifrele despre legalizarea plicurilor din spitale

Hotnews Hotnews,
 In interesul cui joaca Victor Ponta? Ce spun cifrele despre legalizarea plicurilor din spitale

Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Propunerea lui Victor Ponta de legalizare a plicurilor din spitale, asa cum a fost ea formulata marti de premierul Romaniei, este in interesul unei singure categorii din populatie. Nu in interesul pacientilor, nici al rezidentilor, nici al medicilor obisnuiti din spitalele de provincie. Este strict in favoarea acelei minoritati medicale, extrem de influente, care castiga legal 10. 000 de Euro pe luna vezi cifrele oficiale aici) si inca odata pe atat din plicurile ilegale. Subiectul este foarte delicat pentru ca cere luciditate, nu politicianism sau artificii emotionale. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Pe banii cui danseaza Victor Ponta?

Ca la o nunta cu lautari, premierul da cu bani in stanga si in dreapta, scuipa pe bancnote si le lipeste vesel pe fruntea celui care sta in genunchi, scrie analistul politic Dan Ionescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

DNA ii raspunde premierului in chestiunea prejudiciului: Victor Ponta a prezentat doar opinia separata a expertului lui Dan Sova

Procurorii DNA reactioneaza la postarea premierului Victor Ponta referitoare la prejudiciul din dosarul Turceni si Rovinari si spun ca aceasta este doar o opinie separata a expertului lui Dan Sova, nu e.

Victor Ponta a fost la DNA: S-a terminat expertiza, am platit taxe in plus de 2.000 de lei, dar nu le mai cer / Surse judiciare spun insa ca prejudiciul stabilit initial a fost mentinut /La cateva minute dupa ce a plecat de la DNA a atacat-o pe Alina Gor

Premierul Victor Ponta a venit miercuri dimineata la sediul DNA. Premierul a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 10. 50 pentru a lua la cunostinta rezultatul expertizei in dosarul contractelor cu societatea de avocatura a lui Dan Sova, castigator al unor contracte cu Combinatul energetic Turceni. Premierul a fost intampinat de mai multi protestatari care ii cereau demisia. La intrarea in sediul DNA, premierul a confirmat ca expertiza din dosar este finalizata, potrivit Agerpres.

Elena Udrea il apara public pe Victor Ponta

Dezbaterea publica despre dosarul lui Ponta incepe sa capete accente chiar comice. Oameni seriosi se aduna la TV si isi dau cu parerea, cu o morga serioasa si de o maniera sententioasa, despre.

Victor Ponta, despre atacul partidului M10: Nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii, cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil

Premierul Victor Ponta a raspuns joi atacului venit din partea partidului Monicai Macovei, M10, spunand ca nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Seful Executivului a mai afirmat ca.

Victor Ponta, despre salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici. Anuntul premierului vine in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )