Libnet.ro
UNICEF

12:16

Victor Ponta, despre atacul partidului M10: Nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii, cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil

B1 B1,
Victor Ponta, despre atacul partidului M10: Nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii, cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil

Premierul Victor Ponta a raspuns joi atacului venit din partea partidului Monicai Macovei, M10, spunand ca nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Seful Executivului a mai afirmat ca. continuă pe B1

Victor Ponta, despre salariile politistilor si profesorilor: Deocamdata se poate doar pentru medici

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici. Anuntul premierului vine in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

Victor Ponta acuza DNA de manipulare si publica dovada care ii contrazice pe procurori

Premierul Victor Ponta a reactionat pe pagina sa de Facebook la comunicatul DNA, care precizeaza ca prejudiciul in dosarul Turceni -Rovinari este de peste 50. 000 de euro, acuzand o incercare de manipulare a.

Victor Ponta: La intrarea la DNA era un singur domn care mi-a cerut demisia. Cred ca era doamna Alina Gorghiu deghizata

Premierul Victor Ponta a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, ca la intrarea la DNA era un singur om care i-a cerut demisia, ironizand presa care a sugerat ca acesta a fost huiduit de mai multi care i-au cerut.

Victor Ponta le raspunde profesorilor si politistilor care au cerut salarii mai mari: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi, informeaza Mediafax.

In interesul cui joaca Victor Ponta? Ce spun cifrele despre legalizarea plicurilor din spitale

Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Propunerea lui Victor Ponta de legalizare a plicurilor din spitale, asa cum a fost ea formulata marti de premierul Romaniei, este in interesul unei singure categorii din populatie. Nu in interesul pacientilor, nici al rezidentilor, nici al medicilor obisnuiti din spitalele de provincie. Este strict in favoarea acelei minoritati medicale, extrem de influente, care castiga legal 10. 000 de Euro pe luna vezi cifrele oficiale aici) si inca odata pe atat din plicurile ilegale. Subiectul este foarte delicat pentru ca cere luciditate, nu politicianism sau artificii emotionale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )