Libnet.ro
UNICEF

01:05

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

B1 B1,
Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui. continuă pe B1

Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

Sindicatele din educatie solicita o intalnire cu premierul pe legea salarizarii vizand majorari ale remuneratiilor din octombrie, dupa succesul avut de sindicatele din sistemul sanitar. Detalii AICI)Astfel,.

Sindicalistii din Educatie cer marirea salariilor, dupa cresterile din Sanatate: Se creeaza o nedreptate inacceptabila

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

Sindicatele din invatamant cer intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor Ponta, pentru cresterea salariilor

Cele trei federatii sindicale reprezentative din invatamant solicita intalnire in regim de urgenta cu premierul Victor pentru, pentru discutii pe tema cresterii salariilor din sector.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Reactia sindicalistilor din Educatie, dupa marirea salariilor din Sanatate

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

Sindicalistii din educatie ameninta cu proteste daca nu li se maresc salariile

Sindicalistii din educatie, respectiv cei din Federsatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ameninta cu proteste. Mai exact, resprezentatii dacsalilor transmit intr-un comunicat de presa, citat de B1.

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret saluta decizia Guvernului de a majora salariile in sistemul sanitar, din aceasta toamna, si cere ca de acelasi tratament sa beneficieze si angajatii din invatamant. Sindicalistii avertizeaza executivul ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Cele trei federatii sindicale din invatamant i-au cerut lui Ponta o intalnire de urgenta, pentru majorari salariale suplimentare

Conducerea celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamant s-a intalnit astazi si i-a cerut premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta, in concret, despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, care se impun a fi acordate in cel mai scurt timp, fara a fi conditionate de adoptarea legii unice de salarizare. Anuntul a fost facut de FSLI, FSE Spiru Haret si Alma Mater, intr-un comunicat semnat de liderii celor trei federatii.

Prejudiciu zero in dosarul in care premierul Victor Ponta este urmarit penal

Expertiza financiar-contabila realizata in dosarul premierului Victor Ponta arata ca nu a existat un prejudiciu produs statului. Potrivit unor surse, Victor Ponta a platit in plus impozite in valoare de 2.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )