Libnet.ro
UNICEF

14:30

Interlopul eliberat din arestul Capitalei, desi era condamnat la zece ani, prins dupa sase luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Interlopul eliberat din arestul Capitalei, desi era condamnat la zece ani, prins dupa sase luni

Interlopul Adrian Marin Botez, cautat de peste sase luni, dupa ce a fost eliberat din arestul Capitalei, desi fusese condamnat la zece ani de inchisoare pentru ca a incercat sa il omoare pe Dumitru Mironescu, a fost prins in Cluj-Napoca, masina. continuă pe Wall-Street Ro

Interlopul eliberat din arestul Capitalei, desi era condamnat la zece ani, prins dupa sase luni

Interlopul Adrian Marin Botez, cautat de peste sase luni, dupa ce a fost eliberat din arestul Capitalei, desi fusese condamnat la zece ani de inchisoare pentru ca a incercat sa il omoare pe Dumitru Mironescu, a fost prins in Cluj-Napoca, masina acestuia fiind blocata de politisti in trafic, potrivit agentiei Mediafax.

Interlopul eliberat din greseala, desi era condamnat la 10 ani, prins dupa sase luni

Interlopul periculos care a fost eliberat dintr-o eroare din arestul Politiei Capitalei in luna iulie a anului trecut a fost prins in Cluj-Napoca dupa sase luni. Adrian Botez fusese condamnat la zece ani de inchiso.

Adrian Botez, interlopul eliberat din greseala din arest, desi fusese condamnat la 12 ani de inchisoare, prins in Cluj

Adrian Botez, interlopul condamnat la 12 ani de inchisoare pentru ca a incercat sa-l omoare pe Dumitru Puiu Mironescu, a fost prins de politisti dupa ce fusese eliberat din greseala din arestul preventiv. Oamenii legii l-au gasit la Cluj, iar alte opt persoane care l-ar fi ajutat sa se ascunda au fost retinute.

Dosar de Politician: Silviu Manastire dezvaluie reteaua de furt din Primaria Capitalei (VIDEO)

Silviu Manastire a prezintat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de Politician, de pe B1 TV, rezultatele unei investigatii despre contractele de miliarde de la Primaria Capitalei. Cea mai mare retea.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1891 seconds )