Libnet.ro
UNICEF

09:01

Interlopul Ion Druta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Interlopul Ion Druta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Judecatoria Buiucani l-a condamnat astazi la cinci ani de detentie pe interlopul Ion Druta, alias Vanea Pisateli. Acesta a fost acuzat de vinzare ilegala a armelor si munitiilor, iar instanta a acceptat in totalitate solicitarea procurorilor, se arata intr-un comunicat al Procuraturii Generale. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie 2009 cand zeci de tineri au fost maltratati de politie. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Chisinau, potrivit Radio Chisinau. La 7 aprilie 2009, in urma alegerilor parlamentare castigate de comunisti, cateva zeci de mii de tineri s-au adunat in Piata Marii Adunari Nationale, iar, in scurt timp, mitingul pasnic s-a transformat in violente.

Un copil de cinci ani a primit o factura de 16 lire pentru ca nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg

Parintii unui copil de cinci ani din Marea Britanie au primit o factura de 16 lire pentru ca odrasla lor nu a reusit sa ajunga la petrecerea unui coleg. Cealalta familie sustine ca absenta baiatului le-a cauzat pagube financiare, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )