Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de cinci ani a primit o factura de 16 lire pentru ca nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg

Adevărul Adevărul,
Un copil de cinci ani a primit o factura de 16 lire pentru ca nu s-a prezentat la aniversarea unui coleg

Parintii unui copil de cinci ani din Marea Britanie au primit o factura de 16 lire pentru ca odrasla lor nu a reusit sa ajunga la petrecerea unui coleg. Cealalta familie sustine ca absenta baiatului le-a cauzat pagube financiare, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Un copil de 5 ani a primit o factura de 20 de euro pentru ca a lipsit de la ziua de nastere a prietenului sau

Parintii unui baiat de 5 ani au fost facturati pentru ca acesta nu a ajuns la ziua de nastere a prietenului sau si au fost amenintati ca vor fi actionati in instanta daca nu vor plati suma ceruta, anunta The Guardian.

Interlopul Ion Druta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Judecatoria Buiucani l-a condamnat astazi la cinci ani de detentie pe interlopul Ion Druta, alias Vanea Pisateli. Acesta a fost acuzat de vinzare ilegala a armelor si munitiilor, iar instanta a acceptat in totalitate solicitarea procurorilor, se arata intr-un comunicat al Procuraturii Generale.

Cele cinci companii care au depus oferte pentru multiplexurile de televiziune digitala sunt calificate

Comisia de licitatie din cadrul ANCOM anunta astazi ca toate cele cinci companii care au depus oferte in cadrul licitatiei pentru multiplexurile de televiziune digitala - 2K Telecom, Radio M Plus, Regal, Cargo Sped si Digital Video Broadcast - se califica in etapa urmatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )