Libnet.ro
UNICEF

19:16

Internetul din Republica Moldova este invadat de escroci

Adevărul Adevărul,
Internetul din Republica Moldova este invadat de escroci

In ultimul timp, in R. Moldova s-au intensificat fraudele in domeniul tehnologiilor informationale, care constau in insusirea prin inselaciune a banilor utilizatorilor diferitor platforme de anunturi gratuite plasate pe internet. Un anunt, in acest sens, a fost facut de Centrul pentru combaterea crimelor informatice al Inspectoratului National de Investigatii. continuă pe Adevărul

RUSIA: Embargou temporar asupra carnii din Republica Moldova

Anuntul autoritatilor de la Moscova intervine in conditiile in care Rusia a impus de mai bine de un an un embargou asupra vinurilor din Republica Moldova, iar din iulie a interzis importurile de fructe, legume si conserve moldovenesti pe piata rusa. in aceste conditii, Chisinaul a denuntat presiuni ale ale Moscovei asupra Republicii Moldova in urma semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana.

Importurile de carne din Republica Moldova, interzise temporar de Rusia

Rusia impune un embargou temporar asupra importurilor de carne din Republica Moldova, a anuntat directorul serviciului federal veterinar si fitosanitar Rosselhoznadzor, Serghei Dankvert, citat de agentia.

Rusia va interzice, din 27 octombrie, importurile de carne din Republica Moldova

Rusia va suspenda temporar importurile de carne din Republica Moldova incepand din data de 27 octombrie, a anuntat directorul serviciului federal veterinar si fitosanitar Rosselhoznadzor, Serghei Dankvert, relateaza agentia Tass.

Rusia interzice exporturile de carne din Republica Moldova

Moscova a anuntat ca va interzice importurile de carne din Republica Moldova de la data de 27 octombrie, informeaza agentia TASS. Serviciul Federal Fitosanitar si Veterinar din Rusia Rosselhoznadzor) a incheiat o inspectie la Chisinau, in crusul careia ar fi identificat mai multe probleme in sistemele de siguranta alimentara din Republica Moldova.

Putin impinge Republica Moldova spre ReUnirea cu Romania

Rusia a interzis temporar, incepand cu 27 octombrie, pe termen nedeterminat, importul de carne din Republica Moldova. in realitate este vorba de un embargou impus celui de al doilea stat romanesc pentru politica pro-occidentala dusa dupa revolutia din 2009 si care a fortat caderea regimului pro-rus al lui Vladimir Voronin.

Dezechilibru demografic in Republica Moldova

Numarul pensionarilor din Republica Moldova va spori cu 30% pana in anul 2016, apreziaca demograful Valeriu Sainsus, transmite IPN.

Rusia a INTERZIS importul de carne din R. Moldova

Directia Sanitar-Veterinara rusa, Rosselhoznadzor, a suspendat importul de carne din Republica Moldova. Decizia va intra in vigoare incepand cu data de 27 octombrie, a declarat seful acestei institutii, Sergei.

Hotelierii reduc tarifele la jumatate pentru a atrage turisti din R.Moldova

Hotelierii incearca sa atraga turistii din Republica Moldova prin programe speciale de reduceri n statiunile balneare, montane si de pe litoral, prin care tarifele scad cu pana la 60% si care vor fi disponibile dupa 1 noiembrie si in agentiile din.

Rusia: interdictie temporara asupra importurilor de carne din R. Moldova

Rusia a decis sa impuna un embargou temporar asupra importurilor de carne din Republica Moldova, care se va aplica de la 27 octombrie, a anuntat directorul serviciului federal veterinar si fitosanitar Rosselhoznadzor, Serghei Dankvert, relateaza Itar.

Mircea Geoana: Romania, Ucraina si Republica Moldova trebuie sa devina o platforma multiregionala

Regiunea Dunare-Marea Neagra constituie o sansa geografica prin care Romania, Republica Moldova, si Ucraina devin o platforma multi-regionala, care ar putea avea la baza o realitate economica si un rationament politic bine calculat, a afirmat la Chisinau Mircea Geoana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )