Libnet.ro
UNICEF

18:45

Internetul tocmai a finantat cu peste 7 milioane de dolari gadgetul perfect pentru vara

Playtech Playtech,
Internetul tocmai a finantat cu peste 7 milioane de dolari gadgetul perfect pentru vara

De Kickstarter am tot scris in ultimele luni, cu proiecte utile sau inutile. Acum, este scena unei finantari de peste 7 milioane de dolari pentru o lada frigorifica perfecta pentru vremurile in care ne regasim. Pe 8iulie debuta pe Kickstarter proiectul Coolest. in esenta, este o lada frigorifica pe care s-o iei cu tine la picnic, in excursie sau s-o folosesti acasa. Numai ca este o lada frigorifica pentru care oamenii de pe Kickstarter au platit 7,3 milioane de dolari, []. continuă pe Playtech

Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Actorul american Leonardo DiCaprio a organizat, miercuri seara, o licitatie caritabila la s-au strans peste 25 milioane de dolari. Banii vor fi utilizati de fundatia lui Leonardo DiCaprio pentru conservarea naturii, relateaza Mediafax.

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat donatii si fonduri publice de peste 11 milioane de dolari

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat in perioada 2010-2012 aproximativ 11,2 milioane de dolari, reprezentand donatii si fonduri publice destinate unor campanii umanitare, a anuntat vineri institutia, in urma unui.

Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari in modernizare de benzinarii

Compania Rompetrol Downstream, parte a KMG International, investeste peste 18 milioane de dolari in modernizarea unui numar de 90 de benzinarii.

Suporterii straini care au vizitat Brazilia in timpul Cupei Mondiale au cheltuit cifra record de 1.484 milioane dolari

Turistii si suporterii straini care au vizitat Brazilia in iunie, la inceputul Cupei Mondiale, au cheltuit 794 de milioane dolari, o cifra record din 1947, a anuntat Banca Centrala. De asemenea, in iulie, ei.

Proiect de peste 5 milioane de euro pentru controlul tuberculozei in Romania

Norvegia va finanta un proiect in valoare de peste cinci milioane de euro pentru controlul tuberculozei in Romania.

RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2012

Regia protocolului de stat si-a dublat pierderile fata de anul 2012. Conform raportului financiar, RAAPPS a avut in 2013 pierderi de peste 14 milioane de euro, cu 6 milioane de euro mai mult decat in 2012.

Lafarge vinde operatiunile din Pakistan pentru peste 300 mil. dolari catre BestWay Cement

Lafarge, unul dintre cei mai mari producatori globali de ciment, a vandut operatiunile din Pakistan catre BestWay Cement in schimbul sumei de 329 de milioane de dolari echivalentul a 244 milioane de euro, potrivit unui comunicat al grupului francez.

Leonardo DiCaprio a adunat 25 de milioane dolari pentru protectia zonelor salbatice ale planetei

Actorul american Leonardo DiCaprio a adunat miercuri seara, in cadrul unei licitatii desfasurate la Saint-Tropez, in sud-estul Frantei, suma de 25 de milioane de dolari, bani care au intrat in contul fundatiei.

Peste 30 de perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune de peste 6 milioane de euro

Peste 30 de perchezitii au loc joi, in Capitala si in doua judete, la membrii unei grupari care ar fi achizitionat metale inalt aliate din Italia sau Olanda, in valoare de 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi vandut pe piata interna prin firme fantoma, prejudiciul fiind de sase milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, 37 de perchezitii au loc in doua judete si in municipiul Bucuresti, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala.

Peste 30 de perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune de peste 6 milioane de euro. Vizati sunt membrii clanului Stanescu, apropiat de clanul Bercea Mondial

Peste 30 de perchezitii au loc joi, in Capitala si in doua judete, la membrii unei grupari care ar fi achizitionat metale inalt aliate din Italia sau Olanda, in valoare de 25 de milioane de euro, pe care le-ar fi vandut pe piata interna prin firme fantoma, prejudiciul fiind de sase milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane, 37 de perchezitii au loc in doua judete si in municipiul Bucuresti, la locuintele membrilor unei grupari infractionale specializate in evaziune fiscala. Perchezitiile au loc la membri ai clanului Stanescu, apropiat de clanul Bercea, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )