Libnet.ro
UNICEF

20:30

INTERVIU BIOGRAFIC Liviu Dragnea, presedintele PSD:in Armata, mi-au ras mustata. Am fost cel mai suparat om

Adevărul Adevărul,
INTERVIU BIOGRAFIC Liviu Dragnea, presedintele PSD:in Armata, mi-au ras mustata. Am fost cel mai suparat om

Liviu Dragnea 54 de ani) nu a fost intotdeauna membru PSD si lider de partid. A fost soldat rebel, student la Transporturi, om de afaceri si coleg de partid cu Petre Roman si Traian Basescu. continuă pe Adevărul

PSD se vede deja la guvernare. Liviu Dragnea a prezentat proiectul de buget pe 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, prezinta, miercuri, de la ora 17. 00, proiectul de buget al PSD pentru viitorul an. Prin aceasta miscare politica social-democratii anunta, practic, ultimele pregatiri pentru venirea la guvernare.

Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD va fi barbat, dar nu va fi niciunul dintre cei vanturati la televizor (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV, ca in cazul in care va face majoritatea parlamentara, PSD va propune un premier care va.

Liviu Dragnea contesta inceperea procesului legat de angajatele de la Protectia Copilului Teleorman care lucrau si pentru PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta inceperea procesului in care DNA il acuza de ca ar fi protejat doua angajate de la Protectia Copilului Teleorman, care ar fi muncit si pentru PSD Teleorman.

Adevarul Live. Liviu Dragnea: Ciolos minte cu nerusinare. Nici macar la cifra de afaceri Teleorman nu este pe ultimul loc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile de guvernare ale social-democratilor, viitorul sef al Guvernului, dar si despre fortele politice pe care se va sprijini pentru a forma o majoritate parlamentara stabila.

Liviu Dragnea: De ce Dacian Ciolos nu a avut nicio reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria? Are vreo intelegere cu UDMR?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat miercuri autoritatile romane pentru lipsa de reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria. Seful social-democratilor se intreaba retoric daca nu cumva.

Am spus ca vreau sa sesizez o neregula. A zis sa astept putin. Am asteptat. Liviu Dragnea a SUNAT la 112 (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit despre nevoia de vigilenta in ziua alegerilor. Presedintele PSD comnsidera ca Ministerul Afacerilor Externe si Autoritatea Electorala Permanenta ar avea probleme. Dragnea a povesti.

Liviu Dragnea il ataca pe Dacian Ciolos, cu privire la scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Are o intelegere cu UDMR pentru guvern, de ce nu a dat reactie oficialilor ungari?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, scandalul diplomatic izbucnit intre Romania si Ungaria, dupa ce ministrul ungar de Externe le-a interzis angajatilor sa participe la evenimentele organizate de Ziua Nationala. in acest context, social-democratul s-a intrebat retoric daca motivul pentru care premierul Dacian Ciolos nu a dat o reactie oficialilor ungari este ca are vreo intelegere cu UDMR privind formarea unei majoritati, dupa alegerile din 11 decembrie.

Instanta suprema a decis sa inceapa judecata in dosarul liderului PSD, Liviu Dragnea

Judecatorii de la ICCJ au decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, cauza in care este cercetat alaturi de fosta sa sotie, dispunand inceperea procesului.

Candidata PNL Bucuresti la Senat Hilde Brandl ii cere lui Liviu Dragnea sa se retraga din viata politica: Dupa 23 de ani, se pare ca nu mai sunteti un lider care sa inspire tinerii

Candidata PNL Bucuresti pentru Senat Hildegard Brandl i-a cerut sefului PSD Liviu Dragnea, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sa se retraga din politica, intrucat nu mai este un lider care sa inspire tinerii. Totodata, ea isi motiveaza solicitarea explicand ca a vorbit cu multi tineri despre alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar acestia considera ca in fruntea partidelor sau a tarii nu ar trebui sa activeze persoane condamnate, urmarite penal sau care au plagiat.

Procesul lui Liviu Dragnea poate incepe: Judecatorii au respins toate cererile depuse de inculpati

Dezbaterile pe fond in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de coruptie, alaturi de fosta lui sotie si de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )