Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea: De ce Dacian Ciolos nu a avut nicio reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria? Are vreo intelegere cu UDMR?

B1 B1,
Liviu Dragnea: De ce Dacian Ciolos nu a avut nicio reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria? Are vreo intelegere cu UDMR?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat miercuri autoritatile romane pentru lipsa de reactie in scandalul diplomatic cu Ungaria. Seful social-democratilor se intreaba retoric daca nu cumva. continuă pe B1

Liviu Dragnea il ataca pe Dacian Ciolos, cu privire la scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Are o intelegere cu UDMR pentru guvern, de ce nu a dat reactie oficialilor ungari?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, scandalul diplomatic izbucnit intre Romania si Ungaria, dupa ce ministrul ungar de Externe le-a interzis angajatilor sa participe la evenimentele organizate de Ziua Nationala. in acest context, social-democratul s-a intrebat retoric daca motivul pentru care premierul Dacian Ciolos nu a dat o reactie oficialilor ungari este ca are vreo intelegere cu UDMR privind formarea unei majoritati, dupa alegerile din 11 decembrie.

Dacian Ciolos iese la atac: in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Seful executivul a prezentat situatia din judetul Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean.

Dacian Ciolos, despre scandalul transplanturilor: Nu e vina ministrului Voiculescu ca nu s-au facut lucruri care nu s-au facut ani de zile

Premierul Dacian Ciolos a sustinut ca ministrul Sanatatii, VladVoiculescu, a fost invinovatit pe nedrept in cazul scandalului transplanturilor, aratand ca nu este vina acestuia ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa ia masuri.

Liviu Dragnea sustine ca exista posibilitatea ca un procuror sa bata la usa Guvernului, pentru a afla de ce nu au cheltuit banii pe investitii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca 19 milarde de lei, din 38 de milarde, raman necheltuiti si il acuza pe premierul Dacian Ciolos ca are explica lipsa investitiilor prin faptul ca face economii.

Dacian Ciolos despre interviul nedifuzat de TVR: Dialogul care a urmat a fost stanjenitor pentru mine, puteam fara asta

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, duminica, intr-o emisiune la Digi24, referitor la scandalul privind nedifuzarea interviului de la TVR de saptamana trecuta, ca situatia a fost stanjenitoare si se putea si fara asta, precizand ca, daca i se spunea de la inceput ca exista riscul ca emisiunea sa nu fie difuzata din motive electorale, aceasta nu ar mai fi fost realizata, potrivit News. ro.

Singurul argument al lui Mihai GADEA in disputa cu premierul Dacian CIOLOS a fost un articol de pe site-ul B1.ro! (FOTO)

Mihai Gadea a folosit marti, ca argument, in dialogul aprins cu premierul Dacian Ciolos de la Antena 3 informatii publicate de site-ul B1. ro. Moderatorul si premierul au avut un schimb de.

Dacian Ciolos despre sistemul de sanatate: O rana vindecabila, acum iese puroriul la iveala. / Nu e vina ministrului Voiculescu ca are curajul sa spuna lucrurilor pe nume

Sistemul de sanatate este o 'rana vindecabila', a afirmat premierul Dacian Ciolos, duminica, intr-o emisiune la la Digi 24, aratand ca sunt probleme de corectat, care au fost puse mult timp sub pres, potrivit Agerpres. In ceea ce priveste situatia transplanturilor, Dacian Ciolos spune ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost culpabilizat pe nedrept, premierul aratand ca nu este vina acestuia ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume si sa ia masuri.

Un premier fara program e ca un filosof fara opera. Lelia Munteanu, atac la Gabriel Liiceanu pentru sustinerea pe fata a lui Dacian Ciolos: Mai onctuos ca o crema Clinique

Marti, a avut loc o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social cu tema Proiectul de tara, intre politica si tehnocratie la care a participat premierul Dacian Ciolos si la care Gabriel.

Adevarul Live. Liviu Dragnea: Ciolos minte cu nerusinare. Nici macar la cifra de afaceri Teleorman nu este pe ultimul loc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile de guvernare ale social-democratilor, viitorul sef al Guvernului, dar si despre fortele politice pe care se va sprijini pentru a forma o majoritate parlamentara stabila.

Eu nu-l cunosc pe acest domn SOROS, in schimb, am vazut ca PONTA si ministrii sai s-au iNTALNIT si s-au FOTOGRAFIAT cu el! DACIAN CIOLOS a raspuns ACUZATIILOR care i se aduc in ultima perioada

Premierul Dacian Ciolos a declarat in cadrul unul interviu la Adevarul Live ca nu il cunoaste pe omul de afaceri George Soros, in ciuda acuzatiilor care i se aduc de catre adversarii politici,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )