Libnet.ro
UNICEF

00:07

Interviu EXCLUSIV. Traian Basescu: Erdogan prefera aliati care sa nu-l critice

România Liberă România Liberă,
Interviu EXCLUSIV. Traian Basescu: Erdogan prefera aliati care sa nu-l critice

Presedinte al Romaniei timp de zece ani, Traian Basescu a devenit o voce autorizata in politica externa. Si, de cand si-a incheiat mandatul in 2014, pare mult mai liber sa vorbeasca. intr-un interviu acordat Romaniei libere, fostul sef al statului explica relatiile complicate dintre tarile de la Marea Neagra, dupa recentele evenimente din Turcia lui Erdogan. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: SRI trebuie pus zdravan sub control, iar pentru DNA trebuie legea raspunderii magistratilor

Traian Basescu considera ca binomul SRI-DNA este iesit de sub control. Mai mult, fostul presedinte vine si cu o propunere prin care sa le fie limitate puterile, potrivit stiripesurse. ro. Basescu sustine ca.

Traian Basescu, despre dosarul lui Bogdan Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, in trei transe de cate 300.000 de euro

Traian Basescu a facut dezvaluiri in cadrul unei emisiuni TV despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul presedinte a lasat de inteles ca stia de ilegalitatile comise de fostul presedinte al.

Traian Basescu vs. Gabriela Firea: Aoleu, decat sa ma critice, mai bine il dau in instanta! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre faptul ca a scapat de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea.

Ancheta in cazul Gabriela Vranceanu Firea Traian Basescu se reia. Care este motivul invocat

Procurorul general Augustin Lazar a infirmat solutia data de un procuror de la Parchetul General privind trimiterea in judecata a fostului presedinte Traian Basescu pentru savarsirea infractiunii de amenintare in legatura cu declaratiile date la adresa Gabrielei Firea.

Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul cu Gabriela Firea: Ancheta va fi reluata

Fostul presedinte Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea, informeaza B1 TV. Parchetul General a comunicat joi.

Ancheta in dosarul in care Traian Basescu urma sa fie trimis in judecata pentru ca ar fi santajat-o pe Gabriela Firea va fi refacuta

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a infirmat solutia de trimitere in judecata in cazul fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru doua infractiuni de amenintare in legatura cu declaratiile facute la adresa Gabrielei Firea. Cercetarile urmeaza sa fie reluate.

Nu Iohannis a inventat statul de drept in Romania. Ce ii reproseaza Traian Basescu presedintelui Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata ca nu actualul presedinte Klaus Iohannis a inventat statul de drept in Romania, precizand ca acesta nu a recunoscut hotararea.

Traian Basescu, atac la adresa lui Tariceanu: Este stilul omului las si fara fatezie

Traian Basescu nu a fost impresionat de faptul ca presedintele Senatului a invocat spusele sale pentru a cere demiterea sefei DNA si a generalului SRI Florian Coldea. Mai mult, fostul sef al statului a precizat.

Traian Basescu, atac la adresa lui Tariceanu: Este stilul omului las si fara fantezie

Traian Basescu nu a fost impresionat de faptul ca presedintele Senatului a invocat spusele sale pentru a cere demiterea sefei DNA si a generalului SRI Florian Coldea. Mai mult, fostul sef al statului a precizat.

Patru ani de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu. Ce s-a ales de pucistii din 2012

La patru ani de la Referendumul de demitere a lui Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, principalii artizani ai puciului din 2012, nu mai reprezinta nimic in politica mare, Liviu Dragnea este condamnat definitiv chiar in dosarul Referendumului, iar Dan Voiculescu se afla la inchisoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )