Libnet.ro
UNICEF

08:30

Interviu cu fratele femeii care a murit in cel mai oribil lagar comunist al zilelor noastre: La noi nu intereseaza pe nimeni cazul romancei rapite de Coreea de Nord

România Liberă România Liberă,
Interviu cu fratele femeii care a murit in cel mai oribil lagar comunist al zilelor noastre: La noi nu intereseaza pe nimeni cazul romancei rapite de Coreea de Nord

Dupa ce a scapat din Romania lui Ceausescu, plecand in 1970 in Italia, o romanca a ajuns opt ani mai tarziu prizoniera celui mai oribil lagar comunist din zilele noastre Coreea de Nord. A ramas acolo pentru urmatorii 17 ani, adica pana in ziua in care a si inchis ochii, rapusa de un cancer pulmonar. in Romania ii ramasesera parintii si doi frati, care, in lipsa oricarei vesti despre soarta tinerei, i-au organizat la mijlocul anilor 80 un ritual dureros de inmormantare. in primul deceniu al anilor 2000 urmau, insa, sa afle adevarul despre Doina: fusese rapita in 1978 de spionii lui Kim Yr Sen, cazand astfel victima unei operatiuni diabolice a regimului de la Phenian. continuă pe România Liberă

Elena Basescu despre prezidentiabili: Predoiu - cu prune in gura, Ponta - tanar invechit in rele, Antonescu - raul cel mai mic

Europarlamentarul Elena Basescu a declarat sambata, intr-un interviu acordat Agerpres, ca il prefera in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care vor avea loc in toamna, pe candidatul PNL Crin Antonescu, pe care il considera raul cel mai mic, spre deosebire de fostul ei coleg de partid, prezidentiabilul PDL Catalin Predoiu, despre care spune ca are prune in gura si probleme de dictie. Despre Victor Ponta, un posibil prezidentiabil al PSD, fiica presedintelui Traian Basescu crede ca acesta e un tanar invechit in rele.

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Cel mai sexy ofiter de securitate din lume!

Metroul din Sao Paulo, Brazilia, a devenit un adevarat punct de atractie turistica, dupa ce Guilherme Leao, un tanar de 22 de ani care lucreaza acolo, a fost votat drept cel mai sexy ofiter de securitate din lume.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Spania a devenit cel mai mare reexportator de gaze lichefiate din Europa

Chiar daca nu a produs niciodata acest combustibil, Spania a surclasat, in martie, Norvegia, devenind cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate GNL) din Europa, din cauza scaderii cererii interne provocate de criza, evolutie care a obligat companiile de utilitati sa reexporte incarcaturile, potrivit Bloomberg.

Basescu: Boc, cel mai pregatit sa fie presedinte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile prezidentiale din toamna.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

Samsung Galaxy S5 versus HTC One la Tech Adevarul: Care e cel mai bun smartphone din lume?

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: cele mai bune telefoane ale primei jumatati de an, cele mai bune modele de la doi rivali puternici. Unul e din plastic si cu o camera foto impresionanta. Unul are un corp superb din aluminiu. Care e cel mai bun? Asta incercam sa aflam azi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )