Libnet.ro
UNICEF

01:05

INTERVIU Rodica Mandache, actrita: Nu mai simt pretuire din partea nimanui

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Rodica Mandache, actrita: Nu mai simt pretuire din partea nimanui

Indragita actrita Rodica Mandache 70 de ani) vorbeste despre dezamagirile sale din lumea in care traieste azi, intr-o sublima comparatie cu perioada in care si-a petrecut tineretea. continuă pe Adevărul

Ultima editie a show-ului cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori, atragand cea mai mare audienta din.

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno a avut cea mai mare audienta din ultimii 15 ani ai emisiunii

Ultima editie a The Tonight Show prezentata de Jay Leno, care a fost difuzata joi seara la televiziunea americana NBC, a fost urmarita de 14,6 milioane de telespectatori. Aceasta reprezinta cea mai mare audien.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider, citat de Mediafax.

Radu Beligan, in topul celor mai puternici oameni din divertismentul mondial

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de actorul roman in clasament regasindu-se numeroase celebritati de toate varstele, de la Hollywood, potrivit.

Radu Beligan apare intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice 100 de personalitati din lume din domeniul divertismentului, alaturi de alte celebritati de toate varstele, de la Hollywood, scrie Business Insider.

Radu Beligan, intr-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului.

Radu Beligan a fost inclus intr-un top al celor mai puternice o suta de personalitati din lume din domeniul divertismentului, informeaza Mediafax citand site-ului american Business Insider. Ce il face puternic pe Radu Beligan? Acest actor roman, in varsta de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor in activitate de catre Guinness World Records. El joaca in prezent rolul principal in spectacolul Egoistul/ Number One, de Jean Anouilh, se spune in materialul publicat pe Business .

Astazi s-a deschis Targul Ambiente, cea mai importanta manifestare din domeniul bunurilor de ...

Cinci zile va fi durata acestei expozitii de la Frankfurt care, cu cei 4724 de expozanti din 89 de tari, depaseste sensibil cifrele record inregistrate la editia de anul precedent si anunta astfel atat un interes crescut al consumatorilor pentru domeniul homedeco cat si un posibil reviriment economic in zona UE. De altfel, Detlef Braun, membru al Consiliului de conducere al Messe Frankfurt a dclarat la deschiderea oficiala ca Ambiente isi continua cursul ascendent iar consumul .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )