Libnet.ro
UNICEF

05:15

Inundatii in mai multe tari din Europa

România Liberă România Liberă,
Inundatii in mai multe tari din Europa

Ploile au cauzat, miercuri, inundarea mai multor zone din Franta, Austria si Germania. continuă pe România Liberă

Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

Organizatia neguvernamentala Amnesty International acuza mai multe state membre UE, printre care si Romania, ca alimenteaza instabilitatea din Egipt. Reprezentantii ONG-ului sustin ca au probe care.

METEO. Avertizari de vijelie si ploi torentiale pentru mai multe zone din tara

Luni se anunta cea mai calda zi din luna mai. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade in Lunca Dunarii si in Capitala. Asta dupa ce ieri maximele au fost de 31 de grade la Giurgiu si Zimicea.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

De unde si-au cumparat dezinfectantii mai multe spitale din tara dupa scandalul HEXI PHARMA

Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu-Mures a cumparat dezinfectanti, in valoare de 3. 045 de lei, fara TVA, de la societatile Axia Medical SRL si Intercoop SRL, potrivit unui anunt publicat pe SEAP, pe 27 mai, transmite Agerpres.

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale.

Fotografia zilei. Praga si alte orase din Europa au fost lovite de furtuni puternice

Mai multi oameni trec peste podul medieval Charles in timpul unei furtuni in Praga, Republica Ceha. Praga si alte orase din Europa au fost lovite, ieri, de furtuni puternice.

DPD: Romanii au trimis cu 30% mai multe colete in strainatate anul acesta

Romanii au trimis in primele 5 luni cu 30% mai multe colete in strainatate fata de aceeasi perioada din 2015, in special catre Ungaria, Germania, Marea Britanie si Italia, potrivit companiei de curierat DPD Romania.

Ca sa va enervati, Samsung vrea sa va ofere mai multe reclame pe TV

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Samsung genereaza foarte multi bani din TV-urile sale. Din pacate, se pare ca nu sunt suficienti si acestea va vor oferi si mai multe reclame. in ceea ce priveste televizoare, de-a lungul anilor, cei de la Samsung au avut numeroase scandaluri. Unul dintre cele mai [].

Apa cu E.coli la un izvor public din Budeasa si concentratii de amoniu peste limita admisa la mai multe izvoare din Pitesti

Analizele efectuate pe probele ridicate de la un izvor public de la Budeasa arata ca argesenii care s-au aprovizionat de aici au baut apa cu E. coli. Izvorul a fost inchis si l-a fel s-a procedat cu alte patru izvoare publice din Pitesti. Nici cele ramase deschise nu sunt 100% sigure pentru ca in multe s-a constatat prezenta in exces a amoniului.

UPDATE. METEO. Cod GALBEN de vreme rea in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete. Se asteapta ploi si descarcari electrice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )