Libnet.ro
UNICEF

13:15

Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la 26 de cabinete medicale de la mai multe spitale din tara intr-un dosar de luare de mita si abuz in serviciu

26 de perchezitii au loc marti la cabinetele unor medici suspectati de fapte de coruptie, urmand sa fie ridicate mai multe inscrisuri si probe de la 31 de spitale din tara. in acest caz, cadrele medicale sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si fals material in inscrisuri oficiale. continuă pe Adevărul

De unde si-au cumparat dezinfectantii mai multe spitale din tara dupa scandalul HEXI PHARMA

Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant Targu-Mures a cumparat dezinfectanti, in valoare de 3. 045 de lei, fara TVA, de la societatile Axia Medical SRL si Intercoop SRL, potrivit unui anunt publicat pe SEAP, pe 27 mai, transmite Agerpres.

Amnesty International acuza mai multe state din UE, inclusiv Romania, ca exporta arme in Egipt, sustinand crimele si tortura

Organizatia neguvernamentala Amnesty International acuza mai multe state membre UE, printre care si Romania, ca alimenteaza instabilitatea din Egipt. Reprezentantii ONG-ului sustin ca au probe care.

METEO. Avertizari de vijelie si ploi torentiale pentru mai multe zone din tara

Luni se anunta cea mai calda zi din luna mai. Meteorologii spun ca vor fi 32 de grade in Lunca Dunarii si in Capitala. Asta dupa ce ieri maximele au fost de 31 de grade la Giurgiu si Zimicea.

Traficul va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe artere din Capitala

Mai multe proteste, procesiuni religioase, parade moto sau ale camioanelor, organizate in aer liber au impus restrictii in traficul din Bucuresti atat sambata cat si duminica, anunta Brigada Rutiera a Capitalei intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale

Mai multe localitati din tara au fost afectate de ploile torentiale care au cazut sambata, 28 mai. Potrivit Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, ploile au distrus o portiune de drum din raionul Criuleni si 75 de hectare de porumb in raionul Leova.

Descinderi de amploare in 31 de spitale din Romania

Peste 20 de perchezitii sunt facute, marti, la cabinete medicale din tara intr-un dosar in care sunt vizate 31 de unitati spitalicesti, existand suspiciuni, printre altele, ca au fost.

Perchezitii de amploare la cabinele unor medici din 16 judete. Acestia sunt suspectati ca au pus in pericol vietile oamenilor prin studii contrafacute (VIDEO)

Politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza 26 de perchezitii, vizati fiind medici suspectati de fapte de coruptie, informeaza B1 TV. Perchezitiile au loc la mai multe.

Apa cu E.coli la un izvor public din Budeasa si concentratii de amoniu peste limita admisa la mai multe izvoare din Pitesti

Analizele efectuate pe probele ridicate de la un izvor public de la Budeasa arata ca argesenii care s-au aprovizionat de aici au baut apa cu E. coli. Izvorul a fost inchis si l-a fel s-a procedat cu alte patru izvoare publice din Pitesti. Nici cele ramase deschise nu sunt 100% sigure pentru ca in multe s-a constatat prezenta in exces a amoniului.

UPDATE. METEO. Cod GALBEN de vreme rea in mai multe judete

Meteorologii au emis, marti, avertizare cod galben de vreme rea pentru mai multe judete. Se asteapta ploi si descarcari electrice.

VIDEO. India: Incendiu de proportii la o fabrica de arme. Mai multe persoane au murit

Mai multe persoane au murit, marti dimineata, dupa ce un incendiu izbucnit la un important depozit de munitii al armatei, in centrul Indiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )