Libnet.ro
UNICEF

18:15

INVESTIGATIE: Mai multi membrii PSD ar fi fost implicati in fraudarea statului prin EADS.

România Liberă România Liberă,
INVESTIGATIE: Mai multi membrii PSD ar fi fost implicati in fraudarea statului prin EADS.

Mai multi membrii PSD au facut parte din diferite organizatii direct legate de concernul european EADS, caruia Guvernul Romaniei i-a atribuit, in 2004, fara licitatie, un contract pentru securizarea frontierelor care a pagubit statul cu aproape un miliard de euro, potrivit unei anchete a Centrului de Investigatii Media. EADS a fost fondat de grupurile Lagardere si Daimler Chrysler, companii care aveau contracte cu mai multe firme romanesti conduse de apropiati ai Guvernului de atunci. Astfel, . continuă pe România Liberă

INVESTIGATIE: Legaturile nebanuite dintre liderii PSD si afacerea EADS.

Mai multi membrii PSD au facut parte din diferite organizatii direct legate de concernul european EADS, caruia Guvernul Romaniei i-a atribuit, in 2004, fara licitatie, un contract pentru securizarea frontierelor care a pagubit statul cu aproape un miliard de euro, potrivit unei anchete a Centrului de Investigatii Media. EADS a fost fondat de grupurile Lagardere si Daimler Chrysler, companii care aveau contracte cu mai multe firme romanesti conduse de apropiati ai Guvernului de atunci. Astfel, .

Ce i-au urat membrii PSD lui Victor Ponta, cu ocazia zilei de nastere.

Senatorul PSD Gabriela Firea ii ureaza premierului Victor Ponta, care vineri implineste varsta de 41 de ani, sa mai aiba un copil si sa nu uite ca existe viata si in afara politicii, transmite Mediafax. Firea a fost intrebata ce ii ureaza premierului Victor Ponta de ziua sa de nastere. Sa nu uite ca exista viata si in afara politicii si ca pentru a fi politicieni de succes in primul rand trebuie sa fim echilibrati la nivel de familie si sa mai aiba un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, .

Austriecii asteapta mai multi romani in acest an la schi

Atrasi de preturi, calitatea serviciilor, precum si a angajatilor din domeniul ospitalitatii multi, romani dau statiunile montane din tara pe miile de partii de schi din Austria. Anul acesta, chiar daca vorbim de inca de criza in Romania, operatorii.

Tot mai multi pasi spre televiziunea Ultra HD in Europa: Pana in 2025 se asteapta ca tehnologia sa fie prezenta in 111 de milioane de gospodarii europene

Televiziunea in format Ultra HD Ultra High Definition TV), in care imaginea este de patru ori mai clara decat cea in format Full HD, face primii pasi in Europa. Fiindca tehnologia este la inceput, continutul este putin, iar televizoarele costa zeci de mii de euro. Lucrurile incep insa sa se miste si doi mari operatori de sateliti, SES si Eutelsat, au lansat mai multe canale Ultra HD demonstrative in cadrul targului international de comunicatii IBC din Amsterdam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )