Libnet.ro
UNICEF

10:45

Investitiile in locuintele noi din Bucuresti vor stagna, in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile in locuintele noi din Bucuresti vor stagna, in acest an

Investitiile in dezvoltarea locuintelor noi din Bucuresti vor inregistra o stagnare, in acest an, ne-a declarat Silviu Grigorescu, managerul Hanner RD, responsabil pentru activitatile dezvoltatorului lituanian din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,1%

Comenzile noi din industrie au crescut pe ansamblu cu 6,1%, in perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2014, comparativ cu intervalul similar din 2013, datorita cresterilor inregistrate la toate grupele industriale, respectiv industria bunurilor de folosinta indelungata 32,5%), industria bunurilor de uz curent 7,8%), industria bunurilor intermediare 7,0%) si industria bunurilor de capital 4,2%), potrivit datelor publicate azi de Institutul National de Statistica INS).

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri. Peste opt milioane de calatori au plecat in 2014 de pe Aeroportul Henri Coanda si Aeroportul Baneasa. 83% dintre acestia au avut ca.

MarksSpencer relocheaza doua magazine din Bucuresti si creste cu 30% suprafata de vanzare

Marks Spencer MS), unul dintrei cei mai importanti retaileri din Marea Britanie, va reloca doua dintre magazinele sale din Bucuresti in primavara acestui an.

Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Inmatricularile de automobile noi si-au revenit considerabil in Romania, in 2014, avand o crestere de 21,4% fata de 2013, acest avans fiind primul rezultat pozitiv dupa sase ani de scadere consecutiva. Totodata, importurile de masini rulate au scazut cu 0,8%, iar tranzactiile cu masinile existente deja in piata interna reinmatriculari) au avansat cu 5,7% anul trecut. Dacia este cea mai bine vanduta marca de masini noi in Romania, iar Volkswagen este lider pe second-hand de import.

Incendiu la un restaurant din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la acopersul unui restaurant din cartierul bucurestean Berceni in care nu se aflau clienti la momentul incidentului si nici in randul angajatilor din local nu s-au inregistrat victime.

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax.

intarzieri de pana la o ora, pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti

Mai multe aeronave de pe Aeroportul Henri Coanda au inregistrat intarzieri de pana la o ora la decolare, din cauza operatiunilor de degivrare, a anuntat luni Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Proiect de peste 85,6 milioane de euro: 783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet in 2015

783 de localitati din zonele rurale defavorizate din Romania vor fi conectate la Internet pana la sfarsitul acestui an, in cadrul proiectului Ro-Net in valoare de peste 85,6 milioane de euro, a anuntat joi Ministerul pentru Societatea Informationala. Proiectul, finantat cu fonduri europene, va fi implementat, in urma licitatiei castigate anul trecut, de catre Telekom Communications si Telekom Mobile, avand ca tert sustinator pe Huawei Technologies, iar subcontractori pe Nextgen Communications, Avitech Co si Business Service Consult International.

Aproape 800 de localitati din zonele rurale defavorizate din tara vor fi conectate in 2015 la Internet

Pana la sfarsitul anului 2015, 783 de localitati din Romania vor fi conectate la Internet, in cadrul proiectului Ro-NET: Construirea unei infrastructuri nationale de broadband in zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale, informeaza un comunicat remis redactiei.

Surse: Liderii din PSD vor incepe un turneu prin filiale, in contextul in care se vorbeste despre o reforma in partid

Agitatie in PSD. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, dupa deciziile luate luni, in Biroul Politic National al partidului, liderii social-democrati vor incepe un turneu prin filialele locale pentru a linisti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )