Libnet.ro
UNICEF

16:45

Surse: Liderii din PSD vor incepe un turneu prin filiale, in contextul in care se vorbeste despre o reforma in partid

B1 B1,
Surse: Liderii din PSD vor incepe un turneu prin filiale, in contextul in care se vorbeste despre o reforma in partid

Agitatie in PSD. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, dupa deciziile luate luni, in Biroul Politic National al partidului, liderii social-democrati vor incepe un turneu prin filialele locale pentru a linisti. continuă pe B1

Lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in acest an sau in 2016

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a declarat ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Neamt vor incepe in acest an sau in 2016, in timp ce tronsoanele Targu Neamt-Ditrau si Ditrau-Targu Mures vor fi initial drumuri expres, dupa care vor fi.

Cele patru victime de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantate in Israel

Cei patru evrei ucisi vineri de jihadistul Amedy Coulibaly in atacul de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantati marti dimineata in Israel, a anuntat duminica o sursa, preluata de MEDIAFAX. Cele.

Bataie pe liderii filialelor PSD

Pana la congresul extraordinar care va avea loc cel mai devreme in luna aprilie data va fi stabilita spre finalul lunii martie), liderii centrali ai PSD au misiunea de a face poteca in teritoriu pentru a lua pulsul filialelor. Scopurile urmarite sunt multiple. Pe de o parte, trebuie explicate liderilor locali modificarile pe care centrul vrea sa le aduca Statutului PSD pentru a scapa formatiunea de eticheta de partid corupt si al baronilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )