Libnet.ro
UNICEF

08:30

invierea Domnului - cea mai veche sarbatoare crestina, sarbatoarea bucuriei

Adevărul Adevărul,
invierea Domnului - cea mai veche sarbatoare crestina, sarbatoarea bucuriei

Invierea Domnului, numita si sarbatoarea Pastilor, adica ziua in care raul si viclenia vor fi lasate deoparte, imbracand haina adevarului si a bucuriei, este cea mai veche sarbatoare a crestinatatii. Este sarbatoarea care a adus omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. continuă pe Adevărul

Rugaciunea speciala din Joia Mare. Are cea mai mare putere astazi

Se spune ca rugaciunile au putere mai mare in Saptamana Luminata, cand cerurile sunt deschise dupa Invierea Domnului. Pentru ziua de joi exista o rugaciune speciala a Sfantului Ierarh Antim Ivireanul, inchinata.

Dan Voiculescu, mesaj de Paste: Averea cea mai importanta este familia

Cred in familia traditionala spune Dan Voiculescu, afirmand ca averea cea mai importanta este familia. Am spus-o de fiecare data cand am avut prilejul: averea cea mai importanta in viata unui om.

VIDEO Doua lovituri marca Cristina Neagu. Cum a facut diferenta cea mai buna jucatoare a lumii in partida cu Metz

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de la CSM bucuresti in partida cu Metz, pe care acastigat-o cu 34-21.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

Cea mai buna din tara la matematica. A spus ca va veni acasa cu premiul cel mare

Dupa ce anul trecut s-a calificat in lotul national largit, in acest an eleva de clasa a VIII-a si-a depasit toate recordurile, obtinand cel mai bun punctaj, la diferenta considerabila fata de competitori.

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini.

Cum arata acum cea mai frumoasa actrita care a jucat-o pe Fecioara Maria

A fost una dintre cele mai frumoase actrite care au interpretat-o pe Fecioara Maria intr-un film despre viata lui Iisus Hristos. Este vorba despreOlivia Hussey, o actrita britanica cu origini argentiniene, care a ajuns acum la varsta de 66 de ani.

Facebook Messenger primeste cea mai importanta actualizare din ultimul an

Facebook Messenger primeste deseori actualizari, dar cele mai multe sunt menite sa acopere niste vulnerabilitati si sa faca aplicatia mai sprintena. La fel ca aplicatia principala Facebook, nu trec doua saptamani fara sa actualizeziFacebook Mesenger. Aceasta este o traditie impusa de compania lui Mark Zuckerberg, desi diferentele intre variante nu sunt neaparat unele evidente. Ocazional [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )