Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ioan Baluse a fost condamnat pentru tentativa de omor. Hunedoreanul si-a atacat un prieten cu cutitul

Adevărul Adevărul,
Ioan Baluse a fost condamnat pentru tentativa de omor. Hunedoreanul si-a atacat un prieten cu cutitul

Tribunalul Hunedoara a pronuntat sentinta in cazul hunedoreanului Ioan Baluse, arestat preventiv din luna noiembrie a anului trecut, dupa ce s-a naapustit cu un cutit asupra unui barbat, pe care il intalnise pe terasa unui birt din satul Rau Alb. continuă pe Adevărul

Un roman in varsta de 18 ani a fost condamnat pe viata in Japonia, pentru crima

Un tanar roman in varsta de 18 ani a fost condamnat la inchisoare pe viata in Japonia. Acesta este acuzat ca a injunghiat mortal o japoneza la Tokyo in februarie 2013, scrie presa nipona. Romanul a fost.

Adolescentul roman acuzat de uciderea unei japoneze in 2013 a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 18 ani, acuzat ca a injunghiat mortal o japoneza la Tokyo in februarie 2013, a fost condamnat la inchisoare pe viata, informeaza Japan Today. Tribunalul a anuntat sentinta dupa ce juriul l-a.

Adolescentul roman acuzat de uciderea unei japoneze in 2013 a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul in varsta de 18 ani, acuzat ca a injunghiat mortal o japoneza la Tokyo in februarie 2013, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza Japan Today.

Reactia lui Laurentiu Reghecampf dupa ce Mihai Stoica a fost condamnat la inchisoare cu executare

Steaua are acum doi oficiali aflati dupa gratii: finantatorul Gigi Becali a fost arestat in luna mai, anul trecut, iar marti managerul Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Magistratii au decis cererea de reabilitare facuta de Brigitte Nastase: in 2003 a fost condamnata pentru instigare la talharie

Magistratii Judecatoriei Timisoara au decis sa aprobe cererea de reabilitare facuta de sotia lui Ilie Nastase, Brigitte, relateaza Click. Brigitte Nastase a fost inchisa in anul 2003, dupa ce a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )