Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ioan Becali: Nimeni nu va misca un deget la Steaua fara acordul lui Gigi

Antena3 Antena3,
Ioan Becali: Nimeni nu va misca un deget la Steaua fara acordul lui Gigi

Fostul impresar Ioan Becali a declarat ca echipa Steaua va fi condusa in continuare de Gigi Becali, chiar daca finantatorul ei a fost condamnat, luni, la trei ani de inchisoare cu executare, si ca gruparea. continuă pe Antena3

Ioan Becali: Gigi a plecat la penitenciar.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, in fata resedintei varului sau George Becali, dupa ce acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare, ca finantatorul stelist nu mai este acasa si ca acesta a plecat deja spre penitenciar, potrivit Mediafax. Gigi nu mai este, a plecat la penitenciarul Ilfov. Inauntru nu mai e nimeni, doar femeile si neamurile. Nu am vorbit nimic cu el, a venit, a pupat fetele, mandru, decent, demn, respecta decizia si cu asta basta. Important e ce a transmis .

DOSARUL TRANSFERURILOR. Ioan Becali: Nu au avut probe pentru condamnare.

Ioan Becali a declarat, luni, dupa ce Instanta Suprema a hotarat sa trimita Dosarul transferurilor spre rejudecare la Curtea de Apel Bucuresti, ca procurorii DNA, care au facut recurs in aces caz, nu au avut probe pentru condamnare. Orice decizie pe care o vor lua judecatorii, o voi respecta. O respect si pe asta. Asta inseamna ca cei care au acuzat nu au probe elocvente ca sa convinga completul sa ne condamne, a spus Becali, la Realitatea TV. Citeste siGreii .

Ioan Becali revine: A facut pe taurul cu un jurnalist si apoi a pretins ca are capul spart (VEZI VIDEO)

Ioan Becali si-a dat iar in petec, de aceasta data in fata sediului inaltei Curti de Casatie si Justitie. Becali s-a indreptat, ca un taur, cu capul inainte catre un jurnalist si nu s-a oprit pana nu l-a.

Ioan Becali: Suntem un neam de oameni demni. Gigi se va preda, sper sa nu vina mascatii

Zi grea pentru familia Becali. La pranz, fratii Ioan si Victor au aflat ca mai au de tras cu Dosarul Transferurilor, spre seara varul Gigi a fost condamnat la inchisoare cu executare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )