Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ioan Muresan, seful DIICOT Alba, sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Ioan Muresan, seful DIICOT Alba, sub control judiciar

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar. continuă pe România Liberă

Ioan Muresan,seful DIICOT Alba,sub control judiciar

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar.

Seful DIICOT Alba, sub control judiciar in cazul Berbeceanu

Seful DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal in legatura cu instrumentarea dosarului lui Berbeceanu, se afla, din 5 mai, sub control judiciar, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Ioan.

Procurorul care a instrumentat dosarul lui Berbeceanu a fost pus sub control judiciar de DNA

Procurorul care a instrumentat dosarul lui Traian Berbeceanu este pus sub control judiciar de DNA. Nicolae Cean este acuzat ca a fabricat probe in dosarul comisarului Traian Berbeceanu. Berbeceanu a fost arestat anul.

Procurorul lui Berbeceanu, pus sub control judiciar pentru ca a intrat in legatura cu martorii din dosarul in care este cercetat

Nicolaie Cean, fost procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DICIOT) Alba, a fost pus sub control judiciar dupa ce ar fi luat legatura cu martori din dosarul in care este cercetat. Cean, alaturi de procurorul-sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, si un ofiter de politie judiciara sunt cercetati pentru modul in care s-a inceput urmarirea penala impotriva comisarului Traian Berbeceanu.

DNA: Procuror sub control judiciar in dosarul fostului sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de procurorul Cean Nicolaie Ioan, cercetat pentru complicitate.

Control judiciar si urmarire penala impotriva procurorului Nicolaie Cean acuzat ca a fabricat probe in dosarul comisarului Traian Berbeceanu

Procurorii DNA Bucuresti au decis punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar in cazul procurorului Nicolaie Cean, cerectat penal in dosarul probelor fabricate impotriva comisarului sef Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba. in urma cu o luna s-a dispus o masura similara in cazul subcomisarului Alin Muntean, cercetat in acelasi dosar.

Dosarul Traian Berbeceanu: Control judiciar pentru procurorul Nicolaie Cean, urmarit penal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura controlului judiciar fata Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT, actualmente procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba, urmarit penal pentru cercetarea abuziva a lui Traian Berbeceanu, fost sef al BCCO Alba.

DNA: control judiciar asupra lui Nicolaie Cean

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de Nicolaie Ion Cean, cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul legat de Traian Berbeceanu, fostul comisar-sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate BCCO) Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )