Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ioan Oltean, urmarit penal pentru favorizarea infractorului.

România Liberă România Liberă,
Ioan Oltean, urmarit penal pentru favorizarea infractorului.

Deputatul PDL este acuzat, de asemenea, ca s-ar fi folosit de influenta in fostul partid de guvernamant pentru a obtine pentru sine bani si alte foloase. Fostul vicepresedinte si secretar general al PDL, Ioan Oltean, a fost pus sub urmarire penala, ieri, de procurorii DNA pentru trafic de influenta si favorizarea infractorului. Exista date si indicii temeinice potrivit carora, in perioada 2010-2011, invinuitul Ioan Oltean si-a exercitat influenta asupra presedintelui si . continuă pe România Liberă

Ioan Oltean, urmarit penal de DNA. Politicianul este acuzat de favorizarea infractorului

Ioan Oltean este urmarit penal de DNA pentru favorizarea infractorului. Anuntul a fost facut chiar de catre Oltean, la sediul DNA. Ioan Oltean este urmarit penal pe motiv ca ar fi intervenit la conducerea CJ.

Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta. Silaghi a ajuns joi dimineata la sediul DNA, pentru a fi.

Deputatul Ioan Oltean, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie

Deputatul PDL Ioan Oltean s-a prezentat joi, la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar, in legatura cu presupuse fapte de coruptie. Oltean a fost chemat la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar disju.

Deputatul Ioan Oltean, la DNA, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de deputatul PDL Ioan Oltean, presedinte al organizatiei judetene Bistrita Nasaud, vicepresedinte si.

Ioan Oltean, cercetat de DNA pentru restituiri ilegale de proprietati.

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, este audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar de restituiri ilegale de proprietati. Oltean a declarat, la intrarea in sediul institutiei, ca nu cunoaste motivul pentru care a fost chemat la audieri. Stire in curs de actualizare.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Nelu Iordache, pentru a-si folosi influenta.

Este OFICIAL: Videanu, urmarit penal pentru complot si subminarea economiei nationale

DIICOT a anuntat ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, pentru complot si subminarea economiei nationale.

UPDATE DNA a inceput urmarirea penala impotriva deputatului PDL Ioan Oltean

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi fata de deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte si fost secretar general al aceluiasi partid, acuzat de infractiunea de folosirea influentei sau autoritatii functiei de vicepresedinte/secretar general al unui partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata si infractiunea de favorizarea infractorului.

Ioan Oltean, cercetat de DNA.

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, este audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar de restituiri ilegale de proprietati. Oltean a declarat ca nu cunoaste motivul pentru care a fost chemat la audieri. Stire in curs de actualizare.

Ioan Oltean, la DNA. Deputatul PDL este audiat in legatura cu presupuse fapte de coruptie

Deputatul PDL Ioan Oltean a venit, joi dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat intr-un dosar, in legatura cu presupuse fapte de coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )