Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat ieri ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, inainte de a deveni ministrul Finantelor Publice.

Ioana Petrescu revine in functia de consilier al primului ministru

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, potrivit Mediafax. Ioana Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an. In noua configuratie guvernamentala, Darius Valcov va prelua portfoliul Finantelor, comasat cu cel al Bugetului.

Ioana Petrescu revine in pozitia de consilier al premierului Victor Ponta

Ioana Petrescu a anuntat luni ca va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie ocupata in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor.

Ioana Petrescu va reveni in functia de consilier al premierului

Ioana Petrescu va reveni in pozitia de consilier al premierului, functie pe care a ocupat-o si in perioada septembrie 2013 - martie 2014, informeaza Mediafax. Petrescu a fost numita ministru al Finantelor in.

Ioana Petrescu ramane la Palatul Victoria

Fostul ministru al Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat luni ca va redeveni consilier al premierului, dupa plecarea din executiv. Ioana Petrescu a mai cupat functia de consilier in perioada septembrie 2013 - martie 2014. Ea a afost numita ministru al Finantelor in luna martie a acestui an, insa dupa remaniere portofoliul va fi coupat de Darius Valcov, fost ministru delegat pentru Buget.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )