Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis are sanse mai mari decat Antonescu la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Iohannis are sanse mai mari decat Antonescu la prezidentiale

Klaus Iohannis are sanse mai mari decat Crin Antonescu in cursa prezidentiala, potrivit unei cercetari sociologice comandate de PNL, pentru a vedea care este candidatul ideal pentru Cotroceni, au declarat surse liberale citate de Mediafax. continuă pe România Liberă

Raport CE: Romania a suferit corectii de 285 milioane euro in anul 2013, mai mari decat in 2012

Romania a suferit corectii financiare de 285 de milioane de euro in anul 2013, in crestere fata de 2012, din cauza neregulilor depistate in absorbtia fondurilor europene, a informat, vineri, Comisia Europeana, in Raportul anual privind protectia intereselor financiare ale Uniunii Europene si lupta impotriva fraudei.

Monica Macovei cere sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului comun PNL-PDL la prezidentiale: Procesul trebuie sa fie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD

Eurodeputatul PDL Monica Macovei declara, pentru Romania Libera, in contextul aliantei dintre PDL si PNL, ca am dreptul si cer sa fiu inclusa in procesul de masurare a condidatilor dreptei pentru alegerile prezidentiale. Fostul ministru al Justitiei mai afirma ca procesul de selectie a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricarei persoane care are sanse sa invinga PSD la alegerile prezidentiale. Macovei subliniaza si faptul ca in acest moment nu este inclusa in sondajele pe baza carora urmeaza sa fie selectat prezidentiabiliul comun al PDL si PNL.

VIDEO Examenul de definitivat Rezultate: Peste 60% dintre candidati au promovat, cu 13% mai multi decat anul trecut

Peste 60% dintre cadrele didactice care au sustinut examenul de definitivat au promovat, ponderea lor fiind cu circa 13% mai mare decat cea de anul trecut, potrivit rezultatelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale MEN), inaintea contestatiilor, informeaza Mediafax.

Microsoft se pregateste de cele mai mari disponibilizari din istoria companiei: 18.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

Microsoft va inchide 18. 000 de locuri de munca in cadrul cele mai mari disponibilizari din istoria de 39 de ani a firmei, informeaza BBC News. Cea mai mare parte din angajati, aproximativ 12. 500, vor fi de la.

Republica Moldova inregistreaza recolte mai mari de grau decat anul trecut

Roada de grau este mare decat cea de anul trecut. Presedintele Asociatiei producatorilor de cereale, Nicanor Buzovoi, a declarat ca este mai mult grau si calitatea acestuia este mai buna.

Microsoft va renunta la 18.000 de angajati, ca parte a celei mai mari restructurari din istoria sa

Microsoft va renunta la 18. 000 de angajati pana la jumatatea lui 2015, ca parte a unui plan de restructurare care afecteaza mai ales Nokia, cumparata anul trecut. Este cel mai mare plan de restructurare din istoria companiei care in 2009 renunta la aproape 6. 000 de oameni. Microsoft are 127. 000 de angajati in lume, din care 32. 000 sunt in divizia Nokia.

Citatul saptamanii. Dan Diaconescu:Am otevizat Romania mai repede decat mi-am imaginat

Dan Diaconescu a revenit la TV, Shakira este cea mai populara persoan de pe Facebook, iar Nana Mouskouri a realizat ca viata ei este pe scena, asa ca a reluat concertele la varsta de 80 de ani. Adevarul. ro va prezinta cele mai importante declaratii mondene ale saptamanii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )