Libnet.ro
UNICEF

19:30

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Antena3 Antena3,
 Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea. continuă pe Antena3

Iohannis: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de reuniunea Consiliului European, ca Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm.

Iohannis, despre cum isi va apara Romania compatriotii care traiesc si lucreaza in Marea Britanie

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm, a declarat marti, la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis. Presedintele a vorbit cu presa romana la sosirea lui la Consiliul European. Agerpres aminteste ca tema principala a reuniunii de la Bruxelles a sefilor de state si de guverne este iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, un proces ce nu are precedent in istoria UE.

Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unei familii de homosexuali din Marea Britanie va fi audiat in Comisia pentru romanii de pretutindeni

Romanul ai caror copii au fost luati de statul englez si dati spre adoptie unei familii de homosexuali va fi audiat in Comisia pentru romanii de pretutindeni, informeaza Libertatea. Florin.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )