Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis, consultari cu liderii partidelor parlamentare privind legea Big Brother

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis, consultari cu liderii partidelor parlamentare privind legea Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pe marginea cadrului juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, intalnire cu liderii partidelor parlamentare la Cotroceni: A fost semnata o initiativa de modificare a Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Presedintele Klaus Iohannis, s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pentru discutii referitoare la cadrul juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Cu aceasta ocazie, liderii partidelor au semnat o initiativa de modificare si completare a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a anuntat Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Iohannis si liderii partidelor au semnat o initiativa pentru protejarea datelor personale

ACTUALIZARE 11:17 Presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare au semnat astazi o initiativa legislativa ce urmareste sa ofere garantii suplimentare pentru protejarea datelor personale si a dreptului la viata privata si sa aduca o serie de clarificari pentru a elimina riscurile de abuz.

SURSE: Presedintele Iohannis cheama liderii partidelor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis va chema miercuri liderii principalelor partidelor politice la consultari la Palatul Cotroceni. Tema de discutii va fi securitatea cibernetica.

Iohannis, consultari cu partidele miercuri, pe tema legilor Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis invita, miercuri, liderii partidelor parlamentare, la o noua runda de consultari, pe tema legilor privind securitatea cibernetica, numite in spatiul public legile Big Brother, potrivit surselor din presa.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii partidelor despre legea Big Brother, dar si despre numirea de noi ambasadori

Update 10:40: Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a.

Consens pe legea Big Brother

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, ieri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

ACORD la Cotroceni pentru Legea Big Brother

Update 11. 12 - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor politice s-au incheiat si s-a ajuns la un consens in ce priveste Legea 506 din 2004, cunoscuta ca si legea Big Brother. Mai exact,.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Presedintele Iohannis a chemat liderii partidelor la consultari

Presedintele Klaus Iohannis va chema miercuri liderii principalelor partidelor politice la consultari la Palatul Cotroceni. Tema de discutii va fi securitatea cibernetica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )