Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consens pe legea Big Brother

România Liberă România Liberă,
Consens pe legea Big Brother

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, ieri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private. continuă pe România Liberă

ACORD la Cotroceni pentru Legea Big Brother

Update 11. 12 - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor politice s-au incheiat si s-a ajuns la un consens in ce priveste Legea 506 din 2004, cunoscuta ca si legea Big Brother. Mai exact,.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii partidelor despre legea Big Brother, dar si despre numirea de noi ambasadori

Update 10:40: Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor, de la Palatul Cotroceni, s-au finalizat, miercuri, cu semnarea de catre partide a unei initiative legislative de modificare a.

Iohannis, consultari cu liderii partidelor parlamentare privind legea Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pe marginea cadrului juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe tema Legii Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Discutiile sunt pe tema Legii Big Brother. Consultarile au loc maine la ora 10. Stire in curs de.

Legea Big Brother, jandarmul ascultarilor

Deputatii francezi au adoptat cu mare majoritate proiectul de lege care reformeaza si modernizeaza serviciile secrete. Numita si legea Big Brother, ea vizeaza eficientizarea luptei contra terorismului. Pentru adversari, ea va legaliza in Franta o supraveghere in masa care ameninta libertatile fundamentale si protejarea vietii private.

Consultari la Cotroceni cu o noua lege Big Brother pe masa. in ce conditii vom fi localizati de servicii

Liderii partidelor politice se intalnesc astazi la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a se pune de acord cu privire la noua lege Big Brother. Dupa ce pachetul de legi avansat de SRI a fost respins anul trecut de Curtea Constitutionala, presedintele discuta, de la ora 10. 00, cu partidele un nou proiect, a carui prima versiune le-a fost trimisa liderilor de grupuri parlamentare in urma cu o saptamana.

Iohannis, consultari cu partidele miercuri, pe tema legilor Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis invita, miercuri, liderii partidelor parlamentare, la o noua runda de consultari, pe tema legilor privind securitatea cibernetica, numite in spatiul public legile Big Brother, potrivit surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )