Libnet.ro
UNICEF

18:46

Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Antena3 Antena3,
Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA. continuă pe Antena3

IOHANNIS, DUPA CE BIDEN A DEPUS JURAMANTUL: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA.

Joe Biden a depus juramantul pe o Biblie veche de 128 de ani

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a depus juramantul miercuri pe o Biblie care apartine din 1893 familiei sale si care a fost folosita si la investirea sa ca vicepresedinte in 2009 si 2013, scrie NBC News, potrivit Agerpres.

Joe Biden a depus juramantul si a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA - FOTO

Joseph R. Biden a depus miercuri juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite. El a devenit al 46-lea presedinte al SUA.

Momentul in care Joe Biden depune juramantul de investire. Ce le-a transmis americanilor dupa ce a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA. VIDEO

Joe Biden a depus juramantul de investitura si a devenit oficial cel de-al 46-lea presedinte al SUA. in cadrul ceremoniei de inaugurare, noul sef al statului american a subliniat ca, astazi, Statele.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

Joe Biden a depus juramantul. America are un nou presedinte. Biden: Vocea poporului a fost auzita. Sunt multe lucruri de reparat

Ceremonia de investitura a presedintelui Joe Biden a decurs fara incidente. Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au depus juramantul in functiile de presedinte si vicepresedinte ai Statelor Unite ale Americii.

CEREMONIA DE INVESTIRE A LUI BIDEN: Joe Biden a depus juramantul de presedinte

Joe Biden a depus miercuri juramantul in calitate de presedinte al SUA, in fata judecatorului Curtii Supreme John Roberts, pe treptele Capitoliului, relateaza agentiile internationale de presa.

Joe Biden a depus juramantul de presedinte

Joe Biden a depus miercuri juramantul in calitate de presedinte al SUA, in fata judecatorului Curtii Supreme John Roberts, pe treptele Capitoliului, relateaza agentiile internationale de presa.

Iohannis: Felicitari presedintelui Joe Biden si Kamalei Harris. Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam si sa aprofundam Parteneriatul Strategic

Seful statului Klaus Iohannis l-a felicitat pe presedintele SUA Joe Biden si pe vicepresedinta Kamala Harris si a adaugat ca are convingerea ca Romania si SUA vor continua sa dezvolte si sa aprofundeze Parteneriatul Strategic chestiune care sa aduca beneficii ambelor popoare.

Reactia senatoarei AUR Diana Sosoaca dupa ce l-a vazut pe Joe Biden depunand juramantul ca presedinte SUA

Diana Sosoaca a fost intrebata, joi, de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ce ar trebui sa astepte Romania de la SUA dupa investirea in functia de presedinte a lui Joe Biden.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )