Libnet.ro
UNICEF

18:15

Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk pozitia Romaniei despre viitorul UE, dupa BREXIT

România Liberă România Liberă,
Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk pozitia Romaniei despre viitorul UE, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe tema reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, in format UE-27. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie, care va avea loc in format UE - 27.

Donald Tusk: Capacitatile UE de a primi noi refugiati, aproape de limita

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care a facut apel la celelalte puteri din G20 sa-si asume partea lor de responsabilitate, transmite AFP.

Donald Tusk: Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt &171;aproape de limitele lor &187;

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat astazi presedintele Consiliului European Donald Tusk, care a cerut comunitatii internationale sa intervina, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )