Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie, care va avea loc in format UE - 27. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis exploreaza din ce in ce mai multe plaiuri romanesti. Unde a ales presedintele sa-si petreaca weekendul (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a ales sa isi petreaca weekendul la munte si a ales sa urce pe varful Moldoveanu. Presedintele a stat de vorba si cu turistii si chiar au facut si cateva.

Iohannis i-a prezentat lui Donald Tusk pozitia Romaniei despre viitorul UE, dupa BREXIT

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe tema reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, in format UE-27.

Donald Tusk: Capacitatile UE de a primi noi refugiati, aproape de limita

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care a facut apel la celelalte puteri din G20 sa-si asume partea lor de responsabilitate, transmite AFP.

Donald Tusk: Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt &171;aproape de limitele lor &187;

Capacitatile de primire a refugiatilor in Europa sunt aproape de limitele lor, a avertizat astazi presedintele Consiliului European Donald Tusk, care a cerut comunitatii internationale sa intervina, transmite AFP.

Klaus Iohannis: Aderarea Romaniei la CERN - o recunoastere a excelentei romanesti in domeniu

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat, cu prilejul alocutiunii sustinute la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara CERN), insemnatatea deosebita a aderarii Romaniei pentru mediul stiintific si de cercetare, care reprezinta o recunoastere a excelentei romanesti in domeniu si a contributiei tarii noastre la realizarea unor proiecte si experimente cu o valoare stiintifica deosebita, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a evidentiat insemnatatea deosebita a aderarii Romaniei la CERN

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a evidentiat, astazi, insemnatatea deosebita a aderarii tarii noastre la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara CERN), transmite Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Klaus Iohannis merge luni la Geneva cu ocazia ceremoniei de aderare a Romaniei la CERN

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Geneva, la ceremonia de ridicare a drapelului national cu ocazia aderarii Romaniei la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara - CERN.

Klaus Iohannis va participa, la Geneva, la ceremonia de ridicare a drapelului national cu ocazia aderarii Romaniei la CERN

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Geneva, la ceremonia de ridicare a drapelului national cu ocazia aderarii Romaniei la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara - CERN.

Adrian Maniutiu, invitatie inedita pentru presedintele Klaus Iohannis

Impresionat de aptitudinile sportive ale presedintelui, Adrian Maniutiu i-a adresat o invitatie publica lui Klaus Iohannis: aceea de a se alatura cauzei campaniei Pedalam pentru Invictus. Adi.

Ion Cristoiu: Dupa Livia Stanciu, Madalina Puscalau si-a primit rasplata pentru contributia la victoria electorala a lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica de pe blogul personal despre numirea Madalinei Dobrovolschi, fosta Puscalau, in functia de purtator de cuvant al lui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )