Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iohannis isi amana vizita oficiala in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis isi amana vizita oficiala in Germania

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Republica Federala Germania, in semn de respect fata de funeraliile fostului sef de stat Richard von Weizsacker, organizate pe 11 februarie, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala de la Cotroceni. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania, in semn de respect fata de funeraliile fostului presedinte Richard von Weizsacker, care sunt organizate pe 11 februarie, data la care fusese programata si vizita oficiala, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis, in vizita oficiala, in Germania

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, miercurea viitoare, o vizita oficiala la Berlin, unde are programate intalniri cu cancelarul Angela Merkel si cu omologul sau, Joachim Gauck. in cadrul acestei vizite, seful statului vrea sa promoveze aderarea Romaniei la spatiul Schengen de libera circulatie, informeaza Hotnews.

Klaus Iohannis isi amana intalnirea cu Angela Merkel din Germania din cauza funeraliilor fostului presedinte Richard von Weizsacker

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa isi amane vizita in Germania, unde urma sa se intalneasca cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Seful statului a declarat, prin intermediul comunicatului de presa al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )