Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lumea Justitiei: Documentul care confirma ca presedintele Klaus Iohannis a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu (FOTO)

B1 B1,
Lumea Justitiei: Documentul care confirma ca presedintele Klaus Iohannis a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu (FOTO)

Jurnalistii de la Lumea Justitie au publicat un document despre care sustin ca demonstreaza faptul ca presedintele Klaus Iohannis a avut dosare penale la DNA si la Parchetul Curtii de Apel Alba. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: Ce asteptari are de la viitorul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis vine in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si asteptarile pe care le are de la viitorul Executiv, dar si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa Justitiei.

Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii a lui Constantin Brancusi

Presedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, vineri, in timp ce statea pe un scaun de la Masa Tacerii, una dintre operele lui Constantin Brancusi din Parcul Central din Targu Jiu, in zona fiind inscriptii prin care vizitatorii sunt rugati sa nu atinga operele artistului.

Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, deja, decretul pentru numirea sa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea din functia de Ministru al Fondurilor Europene. in locul sau va fi numit Dragos Cristian Dinu. Seful statului a semnat deja actul de numire al noului sef al Fondurilor Europene.

Presedintele Klaus Iohannis va participa in weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca va participa la o parte din evenimentele comemorative dedicate victimelor de la tragedia Colectiv. Seful statului a explicat ca incendiul de la Colectiv a ramas o rana adanca pentru societatea romaneasca, provocand multa revolta dar si multe asteptari.

Radu Banciu: Klaus Iohannis nu a facut nimic de cand e presedintele Romaniei, nici in bine, nici in rau. Nici el, nici Ciolos nu au gasit o formula, in acest an de coabitare, prin care sa ramana ceva dupa ei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al tarii, in contextul in care acesta a declarat ca legea.

Klaus Iohannis: Au iesit politicienii la TV ca in desenele animate, au topait care mai de care ca aparatori ai neamului. Presedintele Romaniei i-a dat o veste foarte proasta lui Dragnea: Cum sa pazeasca tara un penal?

Presedintele Klaus Iohannis discuta, miercuri, despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa justitiei.

Klaus Iohannis: De foarte multe, ori Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova. Trebuie sa-i lasam pe moldoveni sa-si aleaga singuri presedintele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, in ultimii ani, Romania a avut o abordare discutabila fata de Republica Moldova, astfel ca, in loc sa fie sprijinite institutii, au fost sprijinite persoane.

Klaus Iohannis, la Targu Jiu: Este nevoie de o schimbare de paradigma la nivelul administratiei. Cetatenii isi doresc din partea celor care au rol de decizie profesionalism, integritate, cheltuirea cu eficienta a resurselor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia vineri, in cadrul unui discurs sustinut la Targu Jiu, asupra nevoii unei schimbari de paradigma la nivelul administratiei. Seful statului a.

Klaus Iohannis, despre mesajele ambasadorului american Hans Klemm: Nu sunt singurul care crede ca trebuie oameni curati in politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca mesajele de sustinere venite din partea ambasadorului Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, i-au confirmat ca nu este singurul care considera ca politica din Romania are nevoie de oameni curati.

Liviu Dragnea ii ataca dur pe Klaus Iohannis: Vad ca omul asta bate campii. E preocupat de angajarea paznicilor

Seful PSD Liviu Dragnea l-a criticat, joi, pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca bate campii, dupa ce seful statului a sustinut ca nu va desemna, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, un premier care are probleme cu Justitia, afirmand si agentilor de paza li se cere cazierul la angajare .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )