Libnet.ro
UNICEF

18:00

Iohannis (PNL): Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor

Antena3 Antena3,
Iohannis (PNL): Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca realizarea regionalizarii nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, intrucat nu se va modifica Constitutia ca sa permita acest. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu va exista regionalizare nici anul acesta, nici anul viitor.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca realizarea regionalizarii nu va putea avea loc nici anul acesta, nici anul viitor, intrucat nu se va modifica Constitutia ca sa permita acest lucru, mentionand ca acest proces nu trebuie facut de dragul fondurilor europene, informeaza Mediafax. Nu exista un punct de vedere elaborat, care poate fi comunicat, vorbesc de punct de vedere elaborat in cadrul PNL. Lucrurile se discuta, nu am ajuns la o concluzie finala pe care putem sa o .

Iohannis ii raspunde lui Dragnea: Regionalizarea nu se face anul acesta si, probabil, nici anul viitor

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marti ca regionalizarea nu poate avea loc anul acesta si este putin probabil sa aiba loc anul viitor, intrucat, in prealabil, trebuie modificata Constitutia.

Zenith Romania: Piata de publicitate va incepe sa creasca din 2014. Anul acesta scade cu 3,6%

Piata de publicitate din Romania va incepe sa creasca din 2014, dupa ce anul acesta va inregistra o scadere de 3,6% comparativ cu 2012, potrivit unui comunicat de presa al agentiei de media Zenith Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )