Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zenith Romania: Piata de publicitate va incepe sa creasca din 2014. Anul acesta scade cu 3,6%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zenith Romania: Piata de publicitate va incepe sa creasca din 2014. Anul acesta scade cu 3,6%

Piata de publicitate din Romania va incepe sa creasca din 2014, dupa ce anul acesta va inregistra o scadere de 3,6% comparativ cu 2012, potrivit unui comunicat de presa al agentiei de media Zenith Romania. continuă pe Wall-Street Ro

EY Romania: Piata auto din tara noastra, importanta in contextul pietei auto europene

Tara noastra continua sa aiba cea mai mica densitate a parcului auto din Uniunea Europeana UE), sub jumatate din media europeana, piata auto detinand un mare potential de dezvoltare in contextul pietei auto europene, declara Ariadna Oslobeanu, Senior Manager EY Romania, conform unui comunicat de presa.

REVISTA PRESEI:Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit ...

Daily Mail: Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra, citim in Adevarul. Potrivit site-ului, 20 de cersetori de etnie roma au fost trimisi acasa cu avionul, pe cheltuiala contribuabililor britanici, in luna iulie, la scurt timp dupa ce tabara lor din Park Lane a fost desfiintata de autoritati. In luna septembrie, insa, sase dintre cei 20 au revenit in Marea Britanie si dorm din nou sub cerul liber. Consiliul Westminster, .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )