Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala

Adevărul Adevărul,
Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Acesta fusese adoptat de catre Camera Deputatilor in aceeasi zi cu Codul Fiscal, respectiv in data de 24 iunie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si legea amnistiei fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedura fiscala si Legea privind anularea unor obligatii fiscale, informeaza Cotroceniul.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala

In plin scandal legat de Codul Fiscal, presedintele Klaus Iohannis a promulgat Codul de Procedura Fiscala. in acest cod sunt toate normele, bazele Codului Fiscal, insa acesta din urma, in care sunt.

Presedintele Iohannis a PROMULGAT Codul de procedura fiscala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea Codului de procedura fiscala, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de Procedura Fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea legii privind Codul de Procedura Fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Tot luni, seful statului a mai promulgat legea privind.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea sa discute despre Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri dimineata la ceremonia de investitura a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor, acolo unde i-ar fi spus presedintelui Klaus.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind Codul de procedura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii privind Codul de procedura fiscala, a anuntat Administratia Prezidentiala. Codul de Procedura Fiscala a fost adoptat de Camera Deputatilor, in calitate de for legislativ decizional,.

Unda verde de la Cotroceni pentru noile proceduri fiscale. Ce prevede Codul de Procedura Fiscala, promulgat luni de presedintele Klaus Iohannis

Noul Cod de Procedura Fiscala, promulgat ieri de presedintele Klaus Iohannis, echilibreaza relatiile dintre contribuabili si autoritati, acorda platitorilor de taxe dreptul de interpretare favorabila a legislatiei, dar are si unele prevederi deranjante pentru mediul de afaceri.

Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. Presedintele a retrimis legea initiata de Guvern la Parlament

Presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal si a cerut Parlamentului sa-l reexamineze, avertizand ca masurile incluse in aceasta lege ar genera implicatii majore la nivelul constructiei bugetare pentru anii urmatori din perspectiva obiectivului de mentinere a consolidarii fiscale. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni, argumenteaza seful statului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Vezi aici forma legii la promulgare si atasat).

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament: in elaborarea acestuia nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Codul fiscal in Parlament pentru reanalizare, la o luna de cand a fost trimis spre promulgare. Potrivit unui comunicat al Administratiei Fiscale, in elaborarea unui nou Cod.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )