Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iohannis a promulgat Legea produselor romanesti. Ce se intampla in supermarketuri

Antena3 Antena3,
Iohannis a promulgat Legea produselor romanesti. Ce se intampla in supermarketuri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si. continuă pe Antena3

Iohannis a promulgat legea produselor romanesti si porneste furtuna in retailul local

Legea 321, prin care retailerii sunt obligati sa aiba la raft 51% produse romanesti, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis, decizie care a trezit nemultumirea marilor retele de retail.

Coroana va fi repusa pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede modificarea stemei in sensul in care sa fie repusa o coroana pe capul acvilei, asa cum era stema Romaniei inainte de perioada comunista.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis a promulgat legea prin care partidele, federatiile sportive si ONG-urile vor trebui sa se supuna normelor de transparenta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege potrivit careia toate partidele, federatiile sportive si ONG-urile finantate de la buget vor trebui sa se supuna normelor de transparenta prevazute de Legea.

Coroana revine pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Coroana revine pe stema Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, proiectul de lege care obliga autoritatile publice sa faca aceasta modificare in stemele si sigiile existente,.

Legea privind comercializarea in proportie de 51% a produselor romanesti in marile magazine a fost promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care marile magazine sunt obligate sa comercializeze produse provenite din plan local in proportie de 51%, criticata de reprezentantii retailerilor si ai patronatelor, si care prevede si interdictia comerciantilor de a percepe taxe suplimentare, cum ar fi taxa de raft.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )