Libnet.ro
UNICEF

08:32

Iohannis a promulgat legea prin care partidele, federatiile sportive si ONG-urile vor trebui sa se supuna normelor de transparenta

B1 B1,
Iohannis a promulgat legea prin care partidele, federatiile sportive si ONG-urile vor trebui sa se supuna normelor de transparenta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege potrivit careia toate partidele, federatiile sportive si ONG-urile finantate de la buget vor trebui sa se supuna normelor de transparenta prevazute de Legea. continuă pe B1

Legea prin care copiii profesorilor sunt scutiti de taxa de inscriere la facultate, promulgata

Legea prin care copiii personalului didactic si didactic auxiliar aflat in activitate sunt scutiti de la plata taxelor de inscriere la concursurile de admitere in invatamantul superior si beneficiaza de gratuitate la cazare in camine si internate a fost promulgata, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Coroana va fi repusa pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede modificarea stemei in sensul in care sa fie repusa o coroana pe capul acvilei, asa cum era stema Romaniei inainte de perioada comunista.

Iohannis a promulgat Legea produselor romanesti. Ce se intampla in supermarketuri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si.

Iohannis a promulgat legea produselor romanesti si porneste furtuna in retailul local

Legea 321, prin care retailerii sunt obligati sa aiba la raft 51% produse romanesti, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis, decizie care a trezit nemultumirea marilor retele de retail.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul ataca la Curtea Constitutionala legea prin care functionarii publici primeau lefuri marite

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea prin care functionarii publici primesc un spor de suprasolicitare neuropsihica de 50% din salariul de baza lunar, a anuntat Executivul, intr-un comunicat de presa.

Coroana revine pe stema Romaniei. Iohannis a promulgat legea

Coroana revine pe stema Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, proiectul de lege care obliga autoritatile publice sa faca aceasta modificare in stemele si sigiile existente,.

3 modalitati prin care angajatorii pot creste performantele salariatilor cu minimum de resurse

Managerii sunt mereu in cautarea unor modalitati prin care sa creasca productivitatea si performantele salariatilor. Prea mult control nu ajuta foarte mult, scriu cei de la entrepreneur. com , asa incat managerii cu viziune nu ar trebui sa impuna un.

Legea privind comercializarea in proportie de 51% a produselor romanesti in marile magazine a fost promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care marile magazine sunt obligate sa comercializeze produse provenite din plan local in proportie de 51%, criticata de reprezentantii retailerilor si ai patronatelor, si care prevede si interdictia comerciantilor de a percepe taxe suplimentare, cum ar fi taxa de raft.

ştiri de la B1

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )