Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis: reperul meu este litera si mai ales spiritul Constitutiei. in vorbe, in practica e mai greu...

Adevărul Adevărul,
Iohannis: reperul meu este litera si mai ales spiritul Constitutiei. in vorbe, in practica e mai greu...

Foarte bine, in teorie, dar practica ne omoara. Ca de obicei, pacatul politicii romanesti a fost si ramane demagogia, vorbele fara acoperire in fapte. De acest pacat nu scapa nici presedintele Klaus Iohannis. in ultima sa interventie au auzit aceleasi vorbe mestesugite, dar rasuflate, cum cel mai adesea auzim din gura politicienilor nostri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Traian Basescu este vocal si postac

Klaus Iohannis a declarat ca de cand este in pensie fostul presedinte Traian Basescu este vocal si postac. Seful statului a facut aceste precizari in cand a fost intrebat de jurnalisti daca a primit sfaturile fostului presedinte.

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1.

Serena, povestea. Cine este cel mai puternic adversar posibil pentru Simona Halep

La 33 de ani, cu sute de meciuri castigate in spate si 18 titluri de Slam in cont, Serena Williams inca mai are emotii. Are de fiecare data emotii. Are si dubii, de asemenea.

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )