Libnet.ro
UNICEF

14:30

Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

România Liberă România Liberă,
Leonardo DiCaprio este cel mai bine platit star de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce aduce nou cel mai important update pentru Sony PlayStation 4

Cei de la Sony tocmai au lansat versiunea 2. 5 a firmware-ului pentru PlayStation 4 ce include cateva schimbari foarte importante de functionalitate. Fanii consolei PlayStation 4 pot afirma cu mana pe inima ca este unul dintre cele mai bine finisate gadgeturi, atat la nivel hardware cat si software. Cu toate acestea, un nou firmware cu [].

Cel mai popular gadget din Coreea de Nord aduce putina libertate in comunism

Costa doar 50 de dolari, poarta numele Notel sau Notetel si reuseste sa fie cel mai atragator gadget disponibil in Coreea de Nord, tara lui Kim Jong-Un. Desi nu prea vreti sa ajungeti vreodata in Coreea de Nord, din cauza regimul totalitar al lui Kim Jong-Un, este foarte interesant stilul de viata al celor care [].

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona [].

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

Cel mai prost sofer din Romania

Cel mai prost sofer din Romania. Soferii romani au mari probleme cu parcarea maisinlor si cu iesirea din parcare, asa cum arata mai multe filmulete postate de YouTube.

Cum si-a sustinut Ponta ministrii cu probleme penale in cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut

Victor Ponta garanta, inca de cand a fost nominalizat in functia de premier, ca va conduce cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut. Celebra declaratie a fost facuta de 28 aprilie 2012. In martie 2015, acelasi Victor Ponta promitea ca in urmatorii cinci ani, PSD va fi partidul tolerantei zero fata de coruptie. Ce s-a intamplat intre cele doua momente? Potrivit unei monitorizari facute de ziarul Gandul, cel mai cinstit Guvern a ajuns sa inregistreze 12 urmariti penal, un incompatibil si un plagiator. La acestia, poate fi adaugat Ponta insusi cu acuzatia grava de plagiat. Ponta nu doar ca a condus, in realitate, un Guvern departe de a fi cinstit, ci le-a mai si luat apararea, i-a laudat si sustinut pe cei cu probleme penale. Vezi in text cateva cazuri.

Cazul lui Marko Attila, trimis in Comisia Juridica: Plenul se va pronunta, cel mai probabil, miercuri (VIDEO)

Plenul se va pronunta, cel mai probabil, in cazul deputatului UDMR Marko Attila, miercuri. Comisia juridica are termen pana luni pentru a intocmi raportul, potrivit secretarului Camerei, Marcel Ciolacu. Biroul.

Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Valoarea depozitelor constituite in bancile elene a scazut in februarie, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani, potrivit datelor publicate ieri de banca centrala a Greciei.

Romania a castigat premiul intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000

Pe 26 martie 2015, Anne Juganaru, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, a participat la evenimentul de celebrare a castigarii, de catre Romania, a premiului intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )