Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, in vizita la Vatican. Ce declaratii a facut seful statului

România Liberă România Liberă,
Iohannis, in vizita la Vatican. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, inainte de vizita la Vatican, ca va efectua o vizita oficiala la Sfantul Scaun, unde va avea intrevederi cu Sactitatea sa, Papa Francisc si cu secretarul de stat, cardinarul Pietro Parolin. continuă pe România Liberă

UPDATE. GALERIE FOTO. Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11.

UPDATE: Cum isi motiveaza Klaus Iohannis vizita la Institutul Cantacuzino

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, dupa seria de proteste ale angajatilor institutiei. Seful statului a ajuns la Institutul Cantacuzino la ora 11. 00, conform Mediafax.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

UPDATE Klaus Iohannis, dupa vizita la Cantacuzino: Institutul trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Este nevoie de toti actorii interesati si de o decizie politica

UPDATE La iesirea din Institutul Cantacuzino, dupa o vizita de circa o ora si jumatate, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca, in opinia sa, acesta trebuie salvat si trebuie sa functioneze in continuare. Cum va functiona, vom vedea, a spus seful statului, explicand ca in viitorul destul de apropiat, dupa ce se va intalni cu cei care pot propune solutii, le va prezenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )