Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Ma astept ca Victor Ponta sa faca fite la intalnirea cu Traian Basescu. Este o telenovela interminabila

B1 B1,
Ion Cristoiu: Ma astept ca Victor Ponta sa faca fite la intalnirea cu Traian Basescu. Este o telenovela interminabila

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat marti seara, alegerea premierului Victor Ponta de a merge singur la intalnirea de miercuri cu presedintele Traian Basescu, desi acesta invitase tot Guvernul. Mai mult,. continuă pe B1

Neuronul Stingher: Victor Ponta: Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia!/ Am repus masina Romaniei pe drumul corect, iar povestea cu repornirea inimii, PDL ne-a

Dumneavoastra, la Agricultura, nu stiti sa inchideti telefoanele, am inteles. Cred ca le-am dat prea multi bani la rectificare, d'aia! i-a reprosat Victor Ponta ministrului Agriculturii. In timp ce premierul le spunea ministrilor ca o. Romanii nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca am repus masina Romaniei pe drumul corect, a declarat premierul Victor Ponta dupa inaugurarea unui nou terminal al Aeroportului Henri Coanda.

Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti seara, ca nu il vede pe Victor Ponta premier si dupa alegerile din 9 decembrie, el explicand ca, potrivit Constitutiei, seful statului poate desemna o alta persoana din USL, potrivit Mediafax. Eu nu-l vad pe Victor Ponta premier. Din cauza problemelor pe care si le-a creat singur. Stiind si atmosfera din PSD, pot sa dau ca 100% sigur acest lucru. Poti sa-l pui premier, dar patru ani nu va avea nicio usa deschisa la Bruxelles. Nici .

Victor Ponta, deranjat in sedinta de guvern de telefonul unui secretar de la Agricultura: V-am dat prea multi bani la rectificare!

Premierul Victor Ponta a fost deranjat in timpul sedintei de guvern de marti de un telefon lasat deschis, care apartinea unui secretar de stat de la Agricultura. Victor Ponta a facut o aluzie ironica la.

Victor Ponta despre intalnirile cu delegatia FMI: Trebuie sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa participe la discutiile delegatia FMI, care se afla zilele acestea la Bucuresti. Va rog pe toti, sub coordonarea vicepremierului, sa participati la toate intalnirile, sa prezentati exact situatiile si, evident, sa incepem discutiile despre perioada 2013-2016. Aici sunt doua subiecte sensibile, pe care trebuie sa le prezentati partenerilor nostri internationali, a spus Ponta. Cele doua probleme sunt TVA la produsele agricole si pensiile militarilor, recalculate gresit.

Sebastian Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Vine Liviu Dragnea, Miron Mitrea, Mircea Geoana, vor si ei

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti, ca nu si-l imagineaza pe Victor Ponta premier si dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Lazaroiu a explicat ca, din cauza.

Adriean Videanu il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere: Este primul hot al tarii, a furat si este dovedit

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a declarat marti, ca premierul Victor Ponta este primul hot al tarii, dovedit, apreciind ca reactia acestuia dupa ce Vasile Blaga a spus ca Videanu ar putea.

Victor Ponta: Traficul low-cost a fost mutat de la Baneasa la Otopeni deoarece un premier avea casa pe pista

Traficul aerian low-cost de la Baneasa a fost preluat de catre Aeroportul Henri Coanda-Otopeni deoarece fostul prim-ministru avea casa pe pista, sustine premierul Victor Ponta, care a aratat ca de fiecare data cand venea la aeroport se ingrozea de aglomeratie si cozile la ghisee, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Ministerul Finantelor are in prezent un buffer de 6,3 miliarde euro

Florin Georgescu va ramane unul dintre cei mai performanti ministri de Finante pentru ca are acum un buffer de 6,3 miliarde de euro, a spus marti premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Scrisoare deschisa pentru Victor Ponta: Sindicatele vor inchiderea magazinelor pe 1 decembrie, 1 ianuarie si prima zi de Craciun si de Paste

Sindicatele i-au adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta prin care se cere emiterea unei hotarari de urgenta a Executivului referitoare la inchiderea magazinelor macar de Ziua Nationala, prima zi.

Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu pentru o discutie privind obligatiile externe ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca se va intalni, miercuri, cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre obligatiile externe ale Romaniei, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare si Verificare pe justitie, precum si despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020, informeaza Mediafax. El a precizat ca solicitarea pentru o astfel de intalnire a venit din partea presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )