Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adriean Videanu il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere: Este primul hot al tarii, a furat si este dovedit

B1 B1,
Adriean Videanu il provoaca pe Victor Ponta la o dezbatere: Este primul hot al tarii, a furat si este dovedit

Liderul PDL Bucuresti Adriean Videanu a declarat marti, ca premierul Victor Ponta este primul hot al tarii, dovedit, apreciind ca reactia acestuia dupa ce Vasile Blaga a spus ca Videanu ar putea. continuă pe B1

Guvernul este foarte pregatit pentru vizita FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este foarte pregatit pentru vizita Fondului Monetar International FMI), iar mesajul transmis de pietele financiare, prin emisiunea de obligatiuni de 1,5 miliarde euro, a fost unul puternic si favorabil tarii noastre, fiind posibila, in continuare, o scadere a ran-damentelor sub 5%.

Ponta, despre ARD: Cu Adriean Videanu sef de campanie, cred ca programul lor se numeste ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, odata cu inceperea la sfarsitul saptamanii a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, principala sa preocupare in calitate de sef al guvernului este sa se asigure ca aceasta se va desfasura fara incidente majore. Despre campania pe care o va desfasura USL, Victor Ponta a precizat ca joi urmeaza sa fie prezentat programul partidului. Noi suntem pregatiti cu lucrurile concrete pe care le-am facut. ) Sunt ideile pe care .

Vasile Blaga: Adriean Videanu ar putea fi propus premier de catre ARD/ Videanu: Desemnarea primului-ministru este apanajul sefului statului

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti ca Adriean Videanu, ar putea fi una dintre variantele de premier in situatia in care, Alianta Romania Dreapta ARD) va obtine majoritatea parlamentara, potrivit agentiei Agerpres. Adriean Videanu este seful campaniei electorale a ARD la parlamentare si presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti. UPDATE: Adriean Videanu, in replica la afirmatia presedintelui PDL, a declarat ca desemnarea premierului este strict atributul presedintelui Traian Basescu.

Vasile Blaga: Adriean Videanu ar putea fi propus premier de catre ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat marti ca Adriean Videanu, ar putea fi una dintre variantele de premier in situatia in care, Alianta Romania Dreapta ARD) va obtine majoritatea parlamentara, potrivit agentiei Agerpres. Adriean Videanu este seful campaniei electorale a ARD la parlamentare si presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti.

Adriean Videanu, desemnat seful campaniei electorale a ARD, iar Traian Ungureanu - purtator de cuvant

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat sef al campaniei electorale a ARD pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtatorul de cuvant al.

Adriean Videanu, desemnat coordonator al campaniei electorale a ARD

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL,.

Adriean Videanu, desemnat seful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta ARD), a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Vasile Blaga, cu ocazia lansarii sediului de campanie al ARD din Capitala.

Adriean Videanu, desemnat seful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare; Traian Ungureanu - purtator de cuvant

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta ARD) pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtatorul de cuvant al campaniei, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Vasile Blaga, cu ocazia lansarii sediului de campanie al ARD din Capitala.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

Victor Ponta: Voi solicita oficial mandat pentru Consiliul European. Nu va fi conflict cu Traian Basescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, ca ii va solicita presedintelui Traian Basescu mandatul pentru a merge la summitul din 22-23 noiembrie al Consiliului European. Martea viitoare, pe 13, particip la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )