Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a se autosuspenda din PSD: Omul care le-a pierdut referendumul si alegerile prezidentiale pare sa fie de neinlocuit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona luni din fuctia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea, cu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

Lazaroiu, despre conspiratiile lui Liviu Dragnea: La fel ca la prezidentiale, cred ca si acum le spune colegilor ca de la americani i se trage condamnarea

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, a publicat un mesaj pe Facebook in care aminteste despre declaratiile lui Liviu Dragnea din noiembrie 2014, atunci cand Ponta a pierdut zdrobitor alegerile.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Frunzaverde de dupa perchezitii: Si noi ne-am pune aceleasi intrebari ca el daca ar locui intr-o cutie de sardine, dar nu e cazul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre perchezitiile care au avut loc la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, precum si la locuinta lui Sorin Frunzaverde,.

Laura Codruta Kovesi a vorbit despre pedeapsa lui Liviu Dragnea

Procurorul sef al DNA spune ca faptele pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat sunt clare. Kovesi a declarat ca nu comenteaza decizia instantei pentru ca nu este una definitiva. De asemenea, nu a vrut sa.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )