Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Radu Banciu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Prin explicatiile pe care le ofera, Dragnea demonstreaza ca nu a inteles nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Prin demisiile pe care le-a.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )